iProm.eu

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc
iProm

Az iProm egy szlovén hirdetési paltform, amely különböző médiaszolgálttók felületeit értékesíti tovább.

Mi volt a probléma?

A magyar piacra való belépés előkészítése, felmérése volt a cég célja.

Mi volt a megoldás?

Számukra segítettem a hazai piacismeretem miatt (több kiadónál is dolgoztam), új magyar ügyfelek és ügyfélkapcsolatok kialakításában.

Mi az a sales automatizáció?

A sales automatizáció olyan technológiák és folyamatok alkalmazását jelenti, amelyek automatizálják az értékesítési feladatok egy részét vagy egészét. Ez lehetővé teszi az értékesítők számára, hogy kevesebb időt töltsenek adminisztratív feladatokkal és több időt fordítsanak a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartásra és az értékesítési folyamat lezárására.

Octopus CRM

Az Octopus CRM egy LinkedIn automatizációs eszköz, amely segít az értékesítőknek a kapcsolatépítésben, a lead generálásban és az ügyfélkapcsolatok kezelésében. Az eszköz automatizálja a kapcsolatfelvételeket, üzenetek küldését és a profilnézeteket, így az értékesítők több időt tölthetnek a tényleges értékesítési tevékenységekkel.

Előnyök:

  • Időmegtakarítás a kapcsolatépítésben
  • Személyre szabott üzenetküldés automatizálása
  • Integráció más CRM rendszerekkel

LinkedIn Helper

A LinkedIn Helper egy automatizációs eszköz, amely segít hatékonyan kezelni és automatizálni a LinkedIn tevékenységeidet. Főbb funkciói közé tartozik a kapcsolatépítés, üzenetek küldése, és a profil látogatások automatizálása. Az eszköz időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy szélesebb közönséget érj el anélkül, hogy manuálisan kellene végezned a feladatokat.

LinkedIn Sales Navigator

A LinkedIn Sales Navigator egy prémium szolgáltatás, amely fejlett keresési és szűrési eszközöket kínál az értékesítők számára. Segít azonosítani és kapcsolatba lépni potenciális ügyfelekkel, valamint részletes betekintést nyújt a vállalati döntéshozókba és cégekbe. A Sales Navigator lehetővé teszi a személyre szabott értékesítési megközelítéseket, ezáltal növelve a konverziós arányokat és az értékesítési hatékonyságot.

Sales automatizáció és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Megfelelő méréssel, kommunikációs stratégiával remek eredményeket lehet elérni hideg automatikus megkeresésekkel is. Ehhez lehet olyan népszerű platformok automatizációs is használni, mint a HubSpot vagy az ActiveCampaign. De vannak egyéb megoldások is - ez utóbbiak kapcsán, írj rám Linkedin-en mindenképp!

Ezeket az anyagaimat is érdemes lehet megnézned:

Vagy olvasd el az esettanulmányaimat

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Mi az a sales automatizáció és hogyan működik?

A sales automatizáció olyan technológiák és folyamatok alkalmazását jelenti, amelyek automatizálják az értékesítési feladatok egy részét vagy egészét. Ez lehetővé teszi az értékesítők számára, hogy kevesebb időt töltsenek adminisztratív feladatokkal és több időt fordítsanak a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartásra és az értékesítési folyamat lezárására.

Milyen előnyei vannak az Octopus CRM használatának?

Az Octopus CRM előnyei közé tartozik az időmegtakarítás a kapcsolatépítésben, a személyre szabott üzenetküldés automatizálása, valamint az integráció más CRM rendszerekkel. Ez az eszköz segít az értékesítőknek a kapcsolatfelvételek, üzenetküldések és profilnézetek automatizálásában, így több időt tölthetnek a tényleges értékesítési tevékenységekkel.

Hogyan segíti a LinkedIn Sales Navigator az értékesítési folyamatot?

A LinkedIn Sales Navigator fejlett keresési és szűrési eszközöket kínál, amelyek segítenek az értékesítőknek azonosítani és kapcsolatba lépni potenciális ügyfelekkel. Részletes betekintést nyújt a vállalati döntéshozókba és cégekbe, lehetővé téve a személyre szabott értékesítési megközelítéseket, ezáltal növelve a konverziós arányokat és az értékesítési hatékonyságot.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.