Shopify webshop platfrom

Publikálva:
2024-02-26
Olvasási idő:
4
perc
Shopify webshop szköz

Az e-kereskedelem világában sokféle platform kínálja a webáruházak létrehozásának lehetőségét. Shopify egy olyan neves és közkedvelt szolgáltató, amely nem csak az induló vállalkozások, hanem a nagyobb vállalatok számára is sokoldalú megoldást nyújt. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen előnyökkel rendelkezik a Shopify, és miért lehet jó választás az online kereskedelemben.

A BioBarát webshopjához is ezt a platformot választottuk, a link a róluk készült esettanulmányra visz, de érdemes elolvasni a többi esettanulmányomat is, amikben marktingről és sales folyamatokról kaphatsz első kézből információkat.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Könnyű kezelhetőség

Az egyik legnagyobb előnye a Shopify-nak, hogy rendkívül felhasználóbarát. A platform lehetővé teszi, hogy drag-and-drop interfésszel pillanatok alatt létrehozhassunk egy professzionális kinézetű webáruházat.

Sokoldalú integrációk és bővítmények

Shopify-nak rengeteg integrációja és bővítménye van, amelyek lehetővé teszik, hogy az áruház minden részét a saját igényeidnek megfelelően szabd meg. Akár CRM rendszereket, pénztárgépeket vagy szállítási megoldásokat is integrálhatsz.

Skálázhatóság

A Shopify egyik erőssége, hogy a vállalkozás növekedésével együtt könnyen skálázható. Kezdheted egy alapcsomaggal, és ahogy nő a forgalmad és a termékpalettád, átállhatsz egy erőteljesebb csomagra.

Biztonság és megbízhatóság

Egy e-kereskedelmi platform esetében alapvetően fontos a biztonság és megbízhatóság, és Shopify ezen a téren is kiemelkedik. SSL tanúsítvány, PCI konformitás és 24/7 ügyfélszolgálat és támogatás áll rendelkezésre.

Analitikai eszközök

Shopify számos beépített analitikai eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek a forgalom és eladások nyomon követésében, így könnyebben láthatod, hogy melyik stratégiák működnek jól.

Miért jobb webshop készítő eszköz a Shopify mint a WooCommerce?

A választás egy webshop platform között sok tényezőn múlik, beleértve az igényeidet, képességeidet és az üzleti modelljedet. Mind a Shopify, mind a WooCommerce nagy népszerűségnek örvend, de vannak jelentős különbségek közöttük. Íme néhány ok, amiért sokan úgy vélik, hogy a Shopify jobb választás:

Felhasználóbarát

A Shopify egy nagyon felhasználóbarát platform, ami azt jelenti, hogy nincs szükség komoly technikai tudásra vagy kódolási képességekre. A felülete intuitív, és a vállalkozásod gyorsan elindítható vele.

Magasabb biztonság

A Shopify magában foglalja az SSL-t és megfelel az összes PCI előírásnak, így a felhasználói adatok maximálisan biztonságban vannak. WooCommerce esetében ezeket a biztonsági intézkedéseket magadnak kell konfigurálni és fenntartani.

Jobb skálázhatóság

Ahogy nő a vállalkozásod, a Shopify könnyen skálázható. Választhatsz magasabb csomagok között, amelyek több funkciót és nagyobb teljesítményt kínálnak, anélkül, hogy újra kellene gondolnod a teljes infrastruktúrát.

Beépített fizetési kapuk

A Shopify saját fizetési kaput (Shopify Payments) kínál, amely könnyen integrálható és kevésbé technikai. WooCommerce esetében külső fizetési kapukat kell integrálni.

Egyablakos megoldás

Mivel a Shopify egy teljes körű platform, minden egy helyen van: a webhostingtól a fizetési kapukon át a vásárlói kapcsolatokig. WooCommerce esetében több különböző szolgáltatót és bővítményt kell menedzselni.

Professzionális sablonok

A Shopify számos professzionálisan tervezett sablont kínál, míg a WooCommerce esetében a minőség nagyban függ a választott sablontól és annak fejlesztőjétől.

Összefoglalás

Shopify egy kiemelkedően sokoldalú és megbízható e-kereskedelmi platform, amelyet könnyű kezelni és skálázni. Számos beépített funkció és bővítmény teszi lehetővé, hogy a vállalkozásod minden aspektusát testre szabhasd. Ha egy teljes körű, biztonságos és felhasználóbarát e-kereskedelmi megoldást keresel, a Shopify lehet a tökéletes választás számodra.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Shopify?

Ez egy e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan saját online áruházat indíthass.

Mennyibe kerül a használata?

Többféle csomagot kínál, amelyek különböző árkategóriákban mozognak. Az alapcsomag havi díja kezdődik, és az árak nőnek a funkcionalitás bővülésével.

Hogyan kezdjem el használni a Shopify-t?

Csak regisztrálnod kell a weboldalon, és követned az egyszerű lépésről-lépésre menő útmutatót, hogy elindítsd az áruházad.

Milyen típusú termékeket árulhatok a segítségével?

Bármilyen típusú terméket árulhatsz, legyen az fizikai termék, digitális termék vagy szolgáltatás.

Van-e lehetőségem testre szabni az áruházamat?

Igen, számos beépített sablont és bővítményt kínál, és további testreszabási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Milyen fizetési módokat támogat?

Támogatja a legtöbb népszerű fizetési módot, beleértve a hitelkártyákat, PayPal-t és még sok mást.

Biztonságos-e az áruházam?

Nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. SSL tanúsítvány és PCI konformitás biztosítja, hogy az áruházad és a vásárlóid adatai biztonságban legyenek.

Van-e ügyfélszolgálat vagy támogatás?

Igen, 24/7 ügyfélszolgálatot és támogatást kínál.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Digitális marketingesként én így használom a ChatGPT-t, és hasonló LLM alapú mesterséges intelligencia megoldásokat.
Érdekel / Letöltöm