Sikeres magyar nők a marketingben

Publikálva:
2024-01-08
Olvasási idő:
2
perc
Magyar nők a marketing szakmában

A marketing és a média területein Magyarországon is számos kiváló és sikeres nő található, akik kiemelkedően teljesítenek, és fontos szerepet játszanak az iparág fejlődésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan magyar nőt, akik inspiráló példaképek a marketing és média világában.

1. Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka a hazai digitális marketing szcéna egyik meghatározó alakja. Ő a Marketingekért Kft. alapítója és ügyvezetője. Az általa vezetett cég számos vállalkozásnak nyújt hatékony digitális marketing szolgáltatásokat, és Rebeka maga is aktívan oszt meg hasznos tanácsokat és ismereteket a digitális marketing területén.

2. Serbán Gabriella

Serbán Gabriella a médiavilágban ismert nevű újságíró és médiaszakértő. A médiapiac változásaihoz való alkalmazkodásával és a digitális média terén való jártasságával Gabriella fontos szereplővé vált a magyar médiaiparban. Rendszeresen készít értékes tartalmakat és cikkeket a médiáról és a médiaiparról.

3. Bánhidi Nóra

Bánhidi Nóra a magyar marketingkommunikáció területén kiemelkedő karriert futott be. Ő a Central Médiacsoport Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója, és felelős azokért a stratégiai döntésekért, amelyek meghatározzák a cég médiamárkáinak sikeres jelenlétét a piacon.

4. Liptai Claudia

Liptai Claudia neve ismerősen cseng a televíziózás világában. Ő egy híres televíziós műsorvezető és médiaszemélyiség, aki évek óta szórakoztatja a magyar közönséget. Claudia nemcsak a képernyőn, hanem a médiaipar háttérben is sikeresen tevékenykedik.

5. Sipos Barbara

Sipos Barbara a digitális médiában találta meg a hivatását. Ő az Index.hu digitális stratégiai igazgatója, és kulcsszereplője annak, hogy az Index továbbra is az egyik vezető hírportál Magyarországon. Barbara számos digitális innovációt vezetett be az Index platformján.

Ezek a sikeres magyar nők példái annak, hogy a marketing és média területein is rengeteg lehetőség van a nők számára a kiemelkedésre és a sikeres karrierre. Ők inspiráló példaképek a fiatalabb generációk számára, és hozzájárulnak a hazai marketing és médiaipar fejlődéséhez.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.