Sikeres magyar nők a marketingben
Főoldal
>>
Blog
>>
Sikeres magyar nők a marketingben
Olvasási idő:
2
perc
Publikálva:
2023-09-17

Sikeres magyar nők a marketingben

A marketing és a média területein Magyarországon is számos kiváló és sikeres nő található, akik kiemelkedően teljesítenek, és fontos szerepet játszanak az iparág fejlődésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan magyar nőt, akik inspiráló példaképek a marketing és média világában.

1. Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka a hazai digitális marketing szcéna egyik meghatározó alakja. Ő a Marketingekért Kft. alapítója és ügyvezetője. Az általa vezetett cég számos vállalkozásnak nyújt hatékony digitális marketing szolgáltatásokat, és Rebeka maga is aktívan oszt meg hasznos tanácsokat és ismereteket a digitális marketing területén.

2. Serbán Gabriella

Serbán Gabriella a médiavilágban ismert nevű újságíró és médiaszakértő. A médiapiac változásaihoz való alkalmazkodásával és a digitális média terén való jártasságával Gabriella fontos szereplővé vált a magyar médiaiparban. Rendszeresen készít értékes tartalmakat és cikkeket a médiáról és a médiaiparról.

3. Bánhidi Nóra

Bánhidi Nóra a magyar marketingkommunikáció területén kiemelkedő karriert futott be. Ő a Central Médiacsoport Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója, és felelős azokért a stratégiai döntésekért, amelyek meghatározzák a cég médiamárkáinak sikeres jelenlétét a piacon.

4. Liptai Claudia

Liptai Claudia neve ismerősen cseng a televíziózás világában. Ő egy híres televíziós műsorvezető és médiaszemélyiség, aki évek óta szórakoztatja a magyar közönséget. Claudia nemcsak a képernyőn, hanem a médiaipar háttérben is sikeresen tevékenykedik.

5. Sipos Barbara

Sipos Barbara a digitális médiában találta meg a hivatását. Ő az Index.hu digitális stratégiai igazgatója, és kulcsszereplője annak, hogy az Index továbbra is az egyik vezető hírportál Magyarországon. Barbara számos digitális innovációt vezetett be az Index platformján.

Ezek a sikeres magyar nők példái annak, hogy a marketing és média területein is rengeteg lehetőség van a nők számára a kiemelkedésre és a sikeres karrierre. Ők inspiráló példaképek a fiatalabb generációk számára, és hozzájárulnak a hazai marketing és médiaipar fejlődéséhez.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile