Olvasási idő:
2
perc
Publikálva:
2024-01-08

Sikeres magyar nők a marketingben

A marketing és a média területein Magyarországon is számos kiváló és sikeres nő található, akik kiemelkedően teljesítenek, és fontos szerepet játszanak az iparág fejlődésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan magyar nőt, akik inspiráló példaképek a marketing és média világában.

1. Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka a hazai digitális marketing szcéna egyik meghatározó alakja. Ő a Marketingekért Kft. alapítója és ügyvezetője. Az általa vezetett cég számos vállalkozásnak nyújt hatékony digitális marketing szolgáltatásokat, és Rebeka maga is aktívan oszt meg hasznos tanácsokat és ismereteket a digitális marketing területén.

2. Serbán Gabriella

Serbán Gabriella a médiavilágban ismert nevű újságíró és médiaszakértő. A médiapiac változásaihoz való alkalmazkodásával és a digitális média terén való jártasságával Gabriella fontos szereplővé vált a magyar médiaiparban. Rendszeresen készít értékes tartalmakat és cikkeket a médiáról és a médiaiparról.

3. Bánhidi Nóra

Bánhidi Nóra a magyar marketingkommunikáció területén kiemelkedő karriert futott be. Ő a Central Médiacsoport Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója, és felelős azokért a stratégiai döntésekért, amelyek meghatározzák a cég médiamárkáinak sikeres jelenlétét a piacon.

4. Liptai Claudia

Liptai Claudia neve ismerősen cseng a televíziózás világában. Ő egy híres televíziós műsorvezető és médiaszemélyiség, aki évek óta szórakoztatja a magyar közönséget. Claudia nemcsak a képernyőn, hanem a médiaipar háttérben is sikeresen tevékenykedik.

5. Sipos Barbara

Sipos Barbara a digitális médiában találta meg a hivatását. Ő az Index.hu digitális stratégiai igazgatója, és kulcsszereplője annak, hogy az Index továbbra is az egyik vezető hírportál Magyarországon. Barbara számos digitális innovációt vezetett be az Index platformján.

Ezek a sikeres magyar nők példái annak, hogy a marketing és média területein is rengeteg lehetőség van a nők számára a kiemelkedésre és a sikeres karrierre. Ők inspiráló példaképek a fiatalabb generációk számára, és hozzájárulnak a hazai marketing és médiaipar fejlődéséhez.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem