Valóban hatékony LinkedIn automatizációs eszközök: Tippek és trükkök a Sales Navigátor és Evaboot használatához

Valóban hatékony LinkedIn Automatizációs Eszközök: Tippek és Trükkök a Sales Navigátor és Evaboot Használatához

Bevezetés

Sziasztok! Ebben a videóban ismételten LinkedInes tippekről és trükkökről lesz szó. Török Balázsnak hívnak, digitális marketinggel foglalkozom, de számos határterülettel is. Ha folyamatosan követitek a csatornát, már találkozhattatok több hasonló LinkedInes videóval is. Ezeket a videókat és a hozzájuk kapcsolódó tartalmakat megtalálhatjátok a weboldalamon is, ahol további hasznos tippeket osztok meg arról, hogyan szerezhettek ügyfeleket LinkedInen keresztül.

Korábbi videók és hasznos eszközök

Korábban készítettem már videót a LinkedIn szilveszteri videóról és a LinkedIn Helperről, amelyek szintén nagyon hasznos eszközök. Ezeket a videókat is érdemes megnézni, és a leírásban megtaláljátok majd a linkeket hozzájuk. A videó végén ajánlott videóként is megjelennek majd ezek.

Az Evaboot bemutatása

Most egy másik eszközről szeretnék beszélni, amely szintén nagyon releváns és érdekes a LinkedIn automatizációs sales marketing területén, ez pedig az Evaboot. Az Evaboot abban segít, hogy ha van egy sales navigátorod, akkor hatékonyabban tudsz keresni és kapcsolatba lépni a potenciális ügyfelekkel.

Sales Navigátor és Evaboot használata

Ha van Sales Navigátor előfizetésed, akkor az Evaboot használatával könnyedén kereshetsz különböző típusú emberekre, akik fent vannak a LinkedInen. Például, ha egy 100 és 200 fő közötti cég munkatársaira keresel rá, akik sales területen dolgoznak és van legalább egy közös ismerősötök, akkor az Evaboot segít abban, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláld ezeket az embereket.

További tippek és trükkök

A Sales Navigátorban láthatod, hogy ki van online, ami egy jó lehetőség arra, hogy azonnal kapcsolatba lépj velük, hiszen valószínűleg gyorsan fogadják a leveledet és így visszakapod a kreditedet. A profilok hatékony használata nagyon fontos, hiszen ha jól használod ezeket az eszközöket, akkor értékes kapcsolatokra tehetsz szert.

Listák készítése és mentése

Az Evaboot segítségével készíthetsz listákat az érdekes profilokról, amelyeket a Sales Navigátorban találsz. Például kiválaszthatod a 200 és 500 fő közötti cégeket, és ezekből kigyűjtheted az érdekes profilokat. Ezeket a listákat le is töltheted, ami később hasznos lehet.

Összefoglaló

Az Evaboot és a Sales Navigátor együtt egy nagyon erős eszközpáros, amellyel hatékonyan tudsz új ügyfeleket találni és kapcsolatokat építeni a LinkedInen. Ha tetszett a videó, dobj egy lájkot, és ha kérdésed van, bátran tedd fel kommentben vagy keress meg streaming platformokon.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Webflow mini kurzus
Webflow mini kurzus

Webflow mini kurzus

Építsd fel a saját weboldaladat egyszerűen, pluginek és kompromiszumok nélkül!
Érdekel / Letöltöm