Hogyan használd a LinkedIn Helper automatizációs eszközt a sales stratégiádhoz?

Hogyan használd a LinkedIn Helper automatizációs eszközt hatékonyan?

Bevezetés

Sziasztok! Török Balázsnak hívnak, és digitális marketinggel foglalkozom. Ma megmutatom nektek, hogyan működik a LinkedIn Helper, amely egy LinkedIn automatizációs eszköz. Ezzel az eszközzel könnyen felturbózhatjátok a LinkedIn profilotokat, hiszen számos automatizációs lehetőséget kínál. Nézzük meg, hogyan használható!

Mi az a LinkedIn Helper?

A LinkedIn Helper egy számítógépre telepíthető fizetős eszköz, amely segít lájkolni, követni, visszakövetni és bejelölni különböző LinkedIn oldalakat és profilokat. Emellett üzeneteket és meghívásokat is küldhetsz vele. Ha megnézed a LinkedIn Helper weboldalát, részletes információkat találsz a különböző funkciókról és automatizációs lehetőségekről.

Fő funkciók és előnyök

A LinkedIn Helper lehetővé teszi, hogy különböző automatizációs folyamatokat építs fel, például drip kampányokat, amelyek hasonlóak a hírlevél automatizációs folyamatokhoz. Az eszköz PC-re, Macre és Ubuntura is elérhető. Használható a LinkedIn alapverziójával is, de ha prémium előfizetésed vagy Sales Navigátorod van, még hatékonyabbá válik.

Telepítés és licencelés

A LinkedIn Helper telepítése egyszerű. A letöltési linket megtalálod a videó leírásában. A rendszer különböző licencelési lehetőségeket kínál, például egy hónapos, három hónapos, hat hónapos és tizenkét hónapos előfizetéseket. Az automatizmusok segítségével különböző profilok tevékenységeit lájkolhatod, követheted és bejelölheted.

Automatizációs példa: Friend Like

Az egyik automatizmusom, a "Friend Like", automatikusan lájkolja az általam követett profilok posztjait és cikkeit. A rendszer lehetővé teszi, hogy listákat állíts össze a célzott profilokról, és kizárhatsz bizonyos profilokat az automatizmusból. Az automatizmus futtatása során láthatod, mely profiloknál volt sikeres a művelet, és melyeknél nem.

További automatizációs lehetőségek

A LinkedIn Helper segítségével távolabbi ismerősök, startupok és angol nyelvű profilok kezelésére is készíthetsz automatizációkat. Ezek a bonyolultabb kampányok részletesebb beállításokat igényelnek, de jelentősen növelhetik a hatékonyságodat. Ha érdekelnek az ilyen típusú tartalmak, kövesd a csatornámat, vagy látogass el a weboldalamra, ahol még több hasznos információt találsz.

Összefoglaló

A LinkedIn Helper egy kiváló eszköz, amely segít automatizálni a LinkedIn tevékenységeidet és növelni a profilod láthatóságát. Remélem, hogy ez a videó segített megérteni, hogyan használhatod hatékonyan ezt az eszközt. Ha tetszett a videó, dobj egy lájkot, és ha kérdésed van, bátran tedd fel kommentben vagy keress meg streaming platformokon.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Webflow mini kurzus
Webflow mini kurzus

Webflow mini kurzus

Építsd fel a saját weboldaladat egyszerűen, pluginek és kompromiszumok nélkül!
Érdekel / Letöltöm