NƑi vállalkozók online marketingben

NƑi vĂĄllalkozĂłk online marketingben: inspirĂĄlĂł pĂ©ldĂĄk

PublikĂĄlva:
2024-04-29
Olvasási idƑ:
4
perc

Az online marketing terĂŒlete nemcsak a nagy cĂ©gek szĂĄmĂĄra kĂ­nĂĄl lehetƑsĂ©geket, hanem az egyĂ©ni vĂĄllalkozĂłk szĂĄmĂĄra is. MagyarorszĂĄgon is szĂĄmos tehetsĂ©ges Ă©s sikeres nƑi vĂĄllalkozĂł talĂĄlhatĂł, akik a digitĂĄlis marketing terĂ©n kiemelkedƑ eredmĂ©nyeket Ă©rnek el. Az alĂĄbbiakban bemutatunk nĂ©hĂĄny inspirĂĄlĂł pĂ©ldĂĄt.

1. SzeszlĂ©r Vera – Tartalomdesigner

Tartalommarketinges, kommunikĂĄciĂłs tanĂĄcsadĂł, design-fĂłkuszĂș kontent stratĂ©ga, a content design alapĂ­tĂłja. JellemzƑen SaaS-cĂ©gekkel dolgozik, Ă©s meggyƑzƑdĂ©se, hogy az Ă©rtĂ©kes tartalom a közönsĂ©gĂŒnk, az ĂŒzleti cĂ©ljaink Ă©s a közös inspirĂĄciĂł metszetĂ©ben keletkezik. SzenvedĂ©lye az okos ökoszisztĂ©mĂĄk tervezĂ©se, leggyakrabban a termĂ©szethez fordul inspirĂĄcióért. ContentDesign.hu

Szeszlér Vera content design

Vera egyĂ©bkĂ©nt vendĂ©gszerzƑje is az oldalanak, ha szeretnĂ©l többet tudni a Content DesignrĂłl Ă©s hogy mifĂĄn terem a perszĂłna kutatĂĄs, akkor olvasd el ezt a cikkĂ©t.

‍

2. KecskĂ©s Éva - Facebook Ă©s Instagram marketing

KecskĂ©s Éva a közössĂ©gi mĂ©dia marketing terĂ©n Ă©rt el kimagaslĂł eredmĂ©nyeket. Ɛ a Digital Headhunters alapĂ­tĂłja Ă©s a Social Media SzakĂ©rtƑk csoport alapĂ­tĂłja a Facebookon. Éva segĂ­t vĂĄllalkozĂĄsoknak a Facebook Ă©s Instagram platformok hatĂ©kony kihasznĂĄlĂĄsĂĄban, Ă©s szemĂ©lyes mĂĄrkĂĄjĂĄval is pĂ©ldakĂ©p a közössĂ©gi mĂ©dia terĂ©n.

3. Lengyel Beatrix - Email marketing Ă©s automatizĂĄlĂĄs

Lengyel Beatrix az email marketing Ă©s az automatizĂĄlĂĄs terĂ©n szakĂ©rtƑ. Ɛ a Tribe47 alapĂ­tĂłja Ă©s vezĂ©rigazgatĂłja. Beatrix a digitĂĄlis marketing eszközök Ă©s stratĂ©giĂĄk kifinomult alkalmazĂĄsĂĄval segĂ­ti ĂŒgyfeleit abban, hogy jobban megĂ©rtsĂ©k Ă©s közelĂ­tsĂ©k meg cĂ©lközönsĂ©gĂŒket.

4. SzabĂł VirĂĄg - Influencer marketing

SzabĂł VirĂĄg egy ĂșttörƑje az influencer marketingnek MagyarorszĂĄgon. Ɛ a ViragSocial alapĂ­tĂłja, Ă©s sikeresen összekapcsolja a vĂĄllalatokat Ă©s a mikroinfluencereket. VirĂĄg munkĂĄja segĂ­t a vĂĄllalkozĂĄsoknak kiterjeszteni online jelenlĂ©tĂŒket Ă©s növelni a termĂ©keik vagy szolgĂĄltatĂĄsaik eladĂĄsait.

5. HorvĂĄth AnikĂł - E-kereskedelem Ă©s webĂĄruhĂĄzak

Horvåth Anikó az e-kereskedelem és a webåruhåzak terén szerepel sikeresen. Ɛ a Webshopmester alapítója és a Közösségi Webshop Klub alapítója. Anikó segít vållalkozåsoknak az online értékesítésben és a webåruhåzak hatékony mƱködtetésében.

Ezek a sikeres nƑi vĂĄllalkozĂłk pĂ©ldĂĄi annak, hogy a digitĂĄlis marketing vilĂĄgĂĄban is rengeteg lehetƑsĂ©g van a nƑk szĂĄmĂĄra a kiemelkedĂ©sre Ă©s a sikeres karrierre. Az ĂĄltaluk elĂ©rt eredmĂ©nyek inspirĂĄlĂłk, Ă©s hozzĂĄjĂĄrulnak a hazai online marketing szcĂ©na fejlƑdĂ©sĂ©hez.

6. Csernai Kata - SEO

Csernai Kata SEO szakember. Több Ă©ve dolgozik Ƒ is magyar vĂĄllalkozĂĄsokkal, elsƑsorban SEO szempontbĂłl. Webshopok Ă©s weboldalak terĂ©n is nagy tapasztalattal rendelkezik, dolgozott mĂĄr Wordpress, Unas, Shoprenter, Wix Ă©s több mĂĄsik weboldal motorral is. Weboldala: https://seostrategia.hu/

7. Fekete Nóra - Közösségi média marketing

NĂłra igazi közössĂ©gi mĂ©dia szakember, emellett termĂ©sztesen több mĂĄsik terĂŒleten is lehet rĂĄ szĂĄmĂ­tani. Rengeteg kisebb Ă©s nagyobb cĂ©ggel is dolgozott mĂĄr egyĂŒtt, emellett sok digitĂĄlis nomĂĄd, vĂĄllalkozĂłi Ă©s nƑi szakmai szervezetben benne van, vagy tagjai is ezeknek. MĂĄrkĂĄja Ă©s weboldala: https://bedifferent.hu/

8. Kasztner Lilla - Branding Ă©s design

Kasztner Lillval rendszeresen ajĂĄnljuk egymĂĄst, Lilla az utĂłbbi idƑben inkĂĄbb nemzetközi projekteken dolgozik Ă©s itthon is csak ritkĂĄn Ă©rhetƑ el, de nyitott Ă©s Ƒ is legtöbször olyan projekteken dolgozik, amelyek tĂĄrsadalmilag hasznosak, elƑrĂ©bb mozdĂ­tjĂĄk a vilĂĄgunkat. MĂĄrjĂĄja Ă©s weboldala: https://www.lilkabrandclarity.com/

9. Vidra RĂ©ka - Grafika, design

RĂ©kĂĄval is rendszeresen dolgozunk egyĂŒtt, közös projektĂŒnk a JóÜgyes, amely egy ESG közössĂ©g, amiben jĂł ĂŒgyeket, alapĂ­tvĂĄnyokat Ă©s tĂĄrsadalmi vĂĄllalkozĂĄsokat tĂĄmogatunk. RĂ©ka grafikai munkĂĄk teljes sepktrumĂĄban tud segĂ­teni neked, emellett mƱvĂ©szeti projektjei is vannak, rendszeresen vannak kiĂĄllĂ­tĂĄsai Budapesten is. OldalĂĄt itt talĂĄlod: https://vidrareka.com/

10. GalgĂłczi Andrea - SEO Ă©s tartalommarketing

GalgĂłczi Andrea a magyar online marketing szcĂ©na egyik meghatĂĄrozĂł alakja. Ɛ a KeresƑmarketing ÜgynöksĂ©g tulajdonosa Ă©s vezetƑje. Andrea kiemelkedƑen jĂĄrtas az SEO-ban Ă©s a tartalommarketingben, Ă©s szĂĄmos vĂĄllalkozĂĄsnak segĂ­tett abban, hogy online jelenlĂ©tĂ©vel növelje lĂĄtogatottsĂĄgĂĄt Ă©s ĂŒgyfĂ©lbĂĄzisĂĄt.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmåt! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!
Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!

Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornådat!
Érdekel / Letöltöm