Női vállalkozók online marketingben: inspiráló példák

Publikálva:
2024-04-29
Olvasási idő:
4
perc
Női vállalkozók online marketingben

Az online marketing területe nemcsak a nagy cégek számára kínál lehetőségeket, hanem az egyéni vállalkozók számára is. Magyarországon is számos tehetséges és sikeres női vállalkozó található, akik a digitális marketing terén kiemelkedő eredményeket érnek el. Az alábbiakban bemutatunk néhány inspiráló példát.

1. Szeszlér Vera – Tartalomdesigner

Tartalommarketinges, kommunikációs tanácsadó, design-fókuszú kontent stratéga, a content design alapítója. Jellemzően SaaS-cégekkel dolgozik, és meggyőződése, hogy az értékes tartalom a közönségünk, az üzleti céljaink és a közös inspiráció metszetében keletkezik. Szenvedélye az okos ökoszisztémák tervezése, leggyakrabban a természethez fordul inspirációért. ContentDesign.hu

Szeszlér Vera content design

Vera egyébként vendégszerzője is az oldalanak, ha szeretnél többet tudni a Content Designról és hogy mifán terem a perszóna kutatás, akkor olvasd el ezt a cikkét.

2. Kecskés Éva - Facebook és Instagram marketing

Kecskés Éva a közösségi média marketing terén ért el kimagasló eredményeket. Ő a Digital Headhunters alapítója és a Social Media Szakértők csoport alapítója a Facebookon. Éva segít vállalkozásoknak a Facebook és Instagram platformok hatékony kihasználásában, és személyes márkájával is példakép a közösségi média terén.

3. Lengyel Beatrix - Email marketing és automatizálás

Lengyel Beatrix az email marketing és az automatizálás terén szakértő. Ő a Tribe47 alapítója és vezérigazgatója. Beatrix a digitális marketing eszközök és stratégiák kifinomult alkalmazásával segíti ügyfeleit abban, hogy jobban megértsék és közelítsék meg célközönségüket.

4. Szabó Virág - Influencer marketing

Szabó Virág egy úttörője az influencer marketingnek Magyarországon. Ő a ViragSocial alapítója, és sikeresen összekapcsolja a vállalatokat és a mikroinfluencereket. Virág munkája segít a vállalkozásoknak kiterjeszteni online jelenlétüket és növelni a termékeik vagy szolgáltatásaik eladásait.

5. Horváth Anikó - E-kereskedelem és webáruházak

Horváth Anikó az e-kereskedelem és a webáruházak terén szerepel sikeresen. Ő a Webshopmester alapítója és a Közösségi Webshop Klub alapítója. Anikó segít vállalkozásoknak az online értékesítésben és a webáruházak hatékony működtetésében.

Ezek a sikeres női vállalkozók példái annak, hogy a digitális marketing világában is rengeteg lehetőség van a nők számára a kiemelkedésre és a sikeres karrierre. Az általuk elért eredmények inspirálók, és hozzájárulnak a hazai online marketing szcéna fejlődéséhez.

6. Csernai Kata - SEO

Csernai Kata SEO szakember. Több éve dolgozik ő is magyar vállalkozásokkal, elsősorban SEO szempontból. Webshopok és weboldalak terén is nagy tapasztalattal rendelkezik, dolgozott már Wordpress, Unas, Shoprenter, Wix és több másik weboldal motorral is. Weboldala: https://seostrategia.hu/

7. Fekete Nóra - Közösségi média marketing

Nóra igazi közösségi média szakember, emellett természtesen több másik területen is lehet rá számítani. Rengeteg kisebb és nagyobb céggel is dolgozott már együtt, emellett sok digitális nomád, vállalkozói és női szakmai szervezetben benne van, vagy tagjai is ezeknek. Márkája és weboldala: https://bedifferent.hu/

8. Kasztner Lilla - Branding és design

Kasztner Lillval rendszeresen ajánljuk egymást, Lilla az utóbbi időben inkább nemzetközi projekteken dolgozik és itthon is csak ritkán érhető el, de nyitott és ő is legtöbször olyan projekteken dolgozik, amelyek társadalmilag hasznosak, előrébb mozdítják a világunkat. Márjája és weboldala: https://www.lilkabrandclarity.com/

9. Vidra Réka - Grafika, design

Rékával is rendszeresen dolgozunk együtt, közös projektünk a JóÜgyes, amely egy ESG közösség, amiben jó ügyeket, alapítványokat és társadalmi vállalkozásokat támogatunk. Réka grafikai munkák teljes sepktrumában tud segíteni neked, emellett művészeti projektjei is vannak, rendszeresen vannak kiállításai Budapesten is. Oldalát itt találod: https://vidrareka.com/

10. Galgóczi Andrea - SEO és tartalommarketing

Galgóczi Andrea a magyar online marketing szcéna egyik meghatározó alakja. Ő a Keresőmarketing Ügynökség tulajdonosa és vezetője. Andrea kiemelkedően jártas az SEO-ban és a tartalommarketingben, és számos vállalkozásnak segített abban, hogy online jelenlétével növelje látogatottságát és ügyfélbázisát.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
Érdekel / Letöltöm