Női vállalkozók online marketingben
Főoldal
>>
Blog
>>
Női vállalkozók online marketingben
Olvasási idő:
4
perc
Publikálva:
2023-09-17

Női vállalkozók online marketingben: inspiráló példák

Az online marketing területe nemcsak a nagy cégek számára kínál lehetőségeket, hanem az egyéni vállalkozók számára is. Magyarországon is számos tehetséges és sikeres női vállalkozó található, akik a digitális marketing terén kiemelkedő eredményeket érnek el. Az alábbiakban bemutatunk néhány inspiráló példát.

1. Szeszlér Vera - Szövegírő, taratalomdesigner

Vera öt évig dolgozott azon, hogy a Számlázz.hu Magyarország elsőszámú online számlázó rendszere legyen. Többször megnyerték a B2B Awardot, ez alatt 15 ezerről 150 ezerre nőtt a felhasználók száma a Számlázz.hu-nál. Jelenleg is dolgozik a Számlázz.hu csapatával, elsősorban a Számázz.hu PARK anyagait gondozza, de emellett több cégnél is dolgozik, például az Eszerződés.hu-nál, ahol együtt dolgozunk a magyar vállalkozások további digitalizációján, az oldala: ContentDesign.hu

2. Kecskés Éva - Facebook és Instagram marketing

Kecskés Éva a közösségi média marketing terén ért el kimagasló eredményeket. Ő a Digital Headhunters alapítója és a Social Media Szakértők csoport alapítója a Facebookon. Éva segít vállalkozásoknak a Facebook és Instagram platformok hatékony kihasználásában, és személyes márkájával is példakép a közösségi média terén.

3. Lengyel Beatrix - Email marketing és automatizálás

Lengyel Beatrix az email marketing és az automatizálás terén szakértő. Ő a Tribe47 alapítója és vezérigazgatója. Beatrix a digitális marketing eszközök és stratégiák kifinomult alkalmazásával segíti ügyfeleit abban, hogy jobban megértsék és közelítsék meg célközönségüket.

4. Szabó Virág - Influencer marketing

Szabó Virág egy úttörője az influencer marketingnek Magyarországon. Ő a ViragSocial alapítója, és sikeresen összekapcsolja a vállalatokat és a mikroinfluencereket. Virág munkája segít a vállalkozásoknak kiterjeszteni online jelenlétüket és növelni a termékeik vagy szolgáltatásaik eladásait.

5. Horváth Anikó - E-kereskedelem és webáruházak

Horváth Anikó az e-kereskedelem és a webáruházak terén szerepel sikeresen. Ő a Webshopmester alapítója és a Közösségi Webshop Klub alapítója. Anikó segít vállalkozásoknak az online értékesítésben és a webáruházak hatékony működtetésében.

Ezek a sikeres női vállalkozók példái annak, hogy a digitális marketing világában is rengeteg lehetőség van a nők számára a kiemelkedésre és a sikeres karrierre. Az általuk elért eredmények inspirálók, és hozzájárulnak a hazai online marketing szcéna fejlődéséhez.

6. Csernai Kata - SEO

Csernai Kata SEO szakember. Több éve dolgozik ő is magyar vállalkozásokkal, elsősorban SEO szempontból. Webshopok és weboldalak terén is nagy tapasztalattal rendelkezik, dolgozott már Wordpress, Unas, Shoprenter, Wix és több másik weboldal motorral is. Weboldala: https://seostrategia.hu/

7. Fekete Nóra - Közösségi média marketing

Nóra igazi közösségi média szakember, emellett természtesen több másik területen is lehet rá számítani. Rengeteg kisebb és nagyobb céggel is dolgozott már együtt, emellett sok digitális nomád, vállalkozói és női szakmai szervezetben benne van, vagy tagjai is ezeknek. Márkája és weboldala: https://bedifferent.hu/

8. Kasztner Lilla - Branding és design

Kasztner Lillval rendszeresen ajánljuk egymást, Lilla az utóbbi időben inkább nemzetközi projekteken dolgozik és itthon is csak ritkán érhető el, de nyitott és ő is legtöbször olyan projekteken dolgozik, amelyek társadalmilag hasznosak, előrébb mozdítják a világunkat. Márjája és weboldala: https://www.lilkabrandclarity.com/

9. Vidra Réka - Grafika, design

Rékával is rendszeresen dolgozunk együtt, közös projektünk a JóÜgyes, amely egy ESG közösség, amiben jó ügyeket, alapítványokat és társadalmi vállalkozásokat támogatunk. Réka grafikai munkák teljes sepktrumában tud segíteni neked, emellett művészeti projektjei is vannak, rendszeresen vannak kiállításai Budapesten is. Oldalát itt találod: https://vidrareka.com/

10. Galgóczi Andrea - SEO és tartalommarketing

Galgóczi Andrea a magyar online marketing szcéna egyik meghatározó alakja. Ő a Keresőmárketing Ügynökség tulajdonosa és vezetője. Andrea kiemelkedően jártas az SEO-ban és a tartalommarketingben, és számos vállalkozásnak segített abban, hogy online jelenlétével növelje látogatottságát és ügyfélbázisát.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile