Női szakmai vállalkozói szervezetek
Főoldal
>>
Blog
>>
Női vállalkozókat támogató csoportok
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Női vállalkozókat támogató csoportok

Több női vállalkozókat támogató csoport is an a Budapesten, Magyaroszágon, illetve az Európai Unióban is, most ezek közül gyűjtöttünk össze párat.

Női vállalkozókat támogató Vállalkozói csoportok

A KAPTÁR vállalkozói női közössége

A Kaptár egy közösségi iroda Budapest belvárosában, nem pár sarokra a Deák Ferenc tértől a Bazilika mellett. Több közösségi rendezvényt is tartanak, amik látogathatók külön bérlet nélkül is, külsősök számára is. Ilyen a Női vállalkozó reggeli is, amely leggyakrabban ősszel és tavasszal kerül megrendezésre havonta egy alkalommal.

De van külön ői vállalkozói Facebook csoportja is a Kaptárnak, ezt ezen a linken éred el, ez a Alapítónők Női Üzleti Közössége.

Female factors

Külön nőknek, és női vezetőknek, női vezetőkből áll a Female Factors, aminek több magyar tagja is van. Ha szeretnél többet tudni erről a női válllakozókat, szakembereket tömörítő szervezetről, kérdezz körbe ismerőseidnél, vagy akár írj nekem Linkedin-en, és szívesen összekötlek én is a megfelelő emberekkel.

Női vállalkozókat támogató Uniós szervezetek

Az Európai Unióban számos szervezet és kezdeményezés működik, amelyek a női vállalkozókat támogatják és elősegítik az egyenlő esélyeket a vállalkozási területen. Ezek a szervezetek különféle programokat és kezdeményezéseket kínálnak a női vállalkozók számára, amelyek segítik őket a vállalkozásuk fejlesztésében és növekedésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány ilyen szervezetet az EU területén:

European Network to Promote Women's Entrepreneurship (WES)

Az Európai Női Vállalkozásokat Promotáló Hálózat (WES) az Európai Bizottság által támogatott kezdeményezés, amelynek célja a női vállalkozói készségek fejlesztése és az üzleti környezet javítása a női vállalkozók számára az EU-ban.

European Women's Lobby (EWL)

Az Európai Nők Lobija (EWL) az EU-ban működő szervezeteket tömörítő platform, amely előmozdítja a nők gazdasági függetlenségét és egyenlőségét, beleértve a vállalkozói területet is.

European Institute for Gender Equality (EIGE)

Az Európai Egyenlőség Intézet (EIGE) olyan kutatásokat és információkat nyújt, amelyek segítik a döntéshozókat az egyenlőség és a nők részvételének előmozdításában a vállalkozási területen.

European Investment Fund (EIF)

Az Európai Beruházási Alap (EIF) olyan pénzügyi támogatást és garanciákat nyújt, amelyek segíthetik a női vállalkozókat az üzleti projektek finanszírozásában és fejlesztésében.

European Women in VC (EWiVC)

Az Európai Nők a Kockázati Tőkében (EWiVC) egy olyan kezdeményezés, amely a nőket támogatja a kockázati tőke befektetési területén, és lehetőséget teremt a nőknek a vállalkozói ökoszisztémában való részvételre.

WEgate

Az Európai Unió által támogatott WEgate egy online platform, amely információkat, eszközöket és erőforrásokat kínál női vállalkozóknak az üzleti tervezéshez és fejlesztéshez.

Ezek csak néhány példa azokra a szervezetekre és kezdeményezésekre az EU-ban, amelyek támogatják a női vállalkozókat és elősegítik az egyenlőséget az üzleti világban. Ezek a szervezetek fontos szerepet játszanak abban, hogy a nők nagobb számú lehetőséget kapjanak a vállalkozási területen és hozzájáruljanak az európai gazdaság fejlődéséhez.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile