WooCommerce helyett válaszd a Squarespace-t

WooCommerce helyett válaszd ezt: Squarespace

Publikálva:
2024-04-25
Olvasási idő:
3
perc

Squarespace egy olyan weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén hozzon létre egy professzionális megjelenésű weboldalt anélkül, hogy programozási ismeretekkel kellene rendelkeznie. De vajon mi teszi ezt a platformot olyan népszerűvé és mit kell tudni róla, mielőtt belekezdünk egy új projektbe? Ebben a cikkben mindent megvizsgálunk, amit tudni kell a Squarespace-ről.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Felhasználóbarát interfész

Az egyik legnagyobb előnye a Squarespace-nak az intuitív és felhasználóbarát interfésze. Drag-and-drop funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az elemek egyszerű áthelyezését és személyre szabását.

Dizájn és sablonok

Squarespace kitűnik a magas minőségű sablonokkal, amelyek egytől-egyig reszponzívak és optimalizáltak mindenféle eszközön való megjelenéshez. A sablonok széles választéka miatt mindenféle üzleti szegmensben találhatunk megfelelőt.

SEO-barát

A platform rendkívül SEO-barát. A beállítások menüben könnyen hozzáadhatjuk a metaadatokat, és az oldalstruktúra is olyan, hogy a keresőmotorok könnyen indexelik.

E-commerce opciók

Squarespace egy erős e-kereskedelmi platformmal is rendelkezik, ami lehetővé teszi termékek egyszerű feltöltését, eladását, valamint különféle fizetési gateway-k integrálását.

Blogolási funkciók

A blog létrehozása és kezelése is egyszerű a Squarespace segítségével. A bejegyzéseket előre meg lehet tervezni, és a bejegyzések közötti navigáció is jól van megoldva.

Mobilreszponzivitás

Az oldalak automatikusan optimalizálódnak mobilra, ami manapság elengedhetetlen egy sikeres online jelenlét szempontjából.

Támogatás és közösség

Squarespace támogatás 24/7 elérhető, és a közösségi fórumokon is sok segítséget találhatunk. Emellett számos útmutató és tutorial áll rendelkezésre a kezdők számára.

Árak

Bár nem a legolcsóbb opció, a Squarespace ár-érték aránya kiváló. Különböző csomagok állnak rendelkezésre, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Összefoglalás

A Squarespace egy megbízható és sokoldalú weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi mind a kezdők, mind a haladók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre lenyűgöző weboldalakat. A platform ár-érték aránya és a magas minőségű sablonok miatt egyre többen választják világszerte.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Squarespace?

Squarespace egy weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen hozzanak létre professzionális weboldalakat és webshopokat anélkül, hogy programozási ismeretekkel kellene rendelkezniük.

Hogyan működik a Squarespace?

A platform drag-and-drop funkciót kínál, amellyel egyszerűen áthelyezhetőek és személyre szabhatóak az oldalelemek. Továbbá, számos előre tervezett sablont is kínál, amelyek segítségével gyorsan elindítható egy weboldal.

Mennyibe kerül a Squarespace?

A Squarespace különböző árcsomagokat kínál, amelyek az igényeknek megfelelően választhatóak meg. A legolcsóbb csomag általában havonta néhány ezer forinttól kezdődik.

SEO-barát-e a Squarespace?

Igen, a Squarespace rendkívül SEO-barát. Lehetőség van metaadatok hozzáadására, és az oldalstruktúra olyan, hogy a keresőmotorok könnyen indexelik.

Lehet-e webshopot indítani a Squarespace-en?

Igen, a platform erős e-kereskedelmi funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a termékek egyszerű feltöltését és eladását.

Milyen támogatást kínál a Squarespace?

A Squarespace 24/7 ügyfélszolgálattal rendelkezik, emellett közösségi fórumok és részletes útmutatók is elérhetőek a felhasználók számára.

Mobilreszponzív-e a Squarespace?

Igen, az összes Squarespace sablon automatikusan optimalizált mobil eszközök számára, így az oldalak minden platformon jól jelennek meg.

Van-e lehetőség blog indítására?

Természetesen, a Squarespace blogolási funkciói is rendkívül fejlettek. Lehetőség van előre megtervezni a bejegyzéseket, és a bejegyzések közötti navigáció is intuitív.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm