Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2024-01-06

WooCommerce helyett válaszd ezt: Squarespace

Squarespace egy olyan weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén hozzon létre egy professzionális megjelenésű weboldalt anélkül, hogy programozási ismeretekkel kellene rendelkeznie. De vajon mi teszi ezt a platformot olyan népszerűvé és mit kell tudni róla, mielőtt belekezdünk egy új projektbe? Ebben a cikkben mindent megvizsgálunk, amit tudni kell a Squarespace-ről.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Felhasználóbarát interfész

Az egyik legnagyobb előnye a Squarespace-nak az intuitív és felhasználóbarát interfésze. Drag-and-drop funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az elemek egyszerű áthelyezését és személyre szabását.

Dizájn és sablonok

Squarespace kitűnik a magas minőségű sablonokkal, amelyek egytől-egyig reszponzívak és optimalizáltak mindenféle eszközön való megjelenéshez. A sablonok széles választéka miatt mindenféle üzleti szegmensben találhatunk megfelelőt.

SEO-barát

A platform rendkívül SEO-barát. A beállítások menüben könnyen hozzáadhatjuk a metaadatokat, és az oldalstruktúra is olyan, hogy a keresőmotorok könnyen indexelik.

E-commerce opciók

Squarespace egy erős e-kereskedelmi platformmal is rendelkezik, ami lehetővé teszi termékek egyszerű feltöltését, eladását, valamint különféle fizetési gateway-k integrálását.

Blogolási funkciók

A blog létrehozása és kezelése is egyszerű a Squarespace segítségével. A bejegyzéseket előre meg lehet tervezni, és a bejegyzések közötti navigáció is jól van megoldva.

Mobilreszponzivitás

Az oldalak automatikusan optimalizálódnak mobilra, ami manapság elengedhetetlen egy sikeres online jelenlét szempontjából.

Támogatás és közösség

Squarespace támogatás 24/7 elérhető, és a közösségi fórumokon is sok segítséget találhatunk. Emellett számos útmutató és tutorial áll rendelkezésre a kezdők számára.

Árak

Bár nem a legolcsóbb opció, a Squarespace ár-érték aránya kiváló. Különböző csomagok állnak rendelkezésre, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Összefoglalás

A Squarespace egy megbízható és sokoldalú weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi mind a kezdők, mind a haladók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre lenyűgöző weboldalakat. A platform ár-érték aránya és a magas minőségű sablonok miatt egyre többen választják világszerte.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Squarespace?

Squarespace egy weboldalkészítő platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen hozzanak létre professzionális weboldalakat és webshopokat anélkül, hogy programozási ismeretekkel kellene rendelkezniük.

Hogyan működik a Squarespace?

A platform drag-and-drop funkciót kínál, amellyel egyszerűen áthelyezhetőek és személyre szabhatóak az oldalelemek. Továbbá, számos előre tervezett sablont is kínál, amelyek segítségével gyorsan elindítható egy weboldal.

Mennyibe kerül a Squarespace?

A Squarespace különböző árcsomagokat kínál, amelyek az igényeknek megfelelően választhatóak meg. A legolcsóbb csomag általában havonta néhány ezer forinttól kezdődik.

SEO-barát-e a Squarespace?

Igen, a Squarespace rendkívül SEO-barát. Lehetőség van metaadatok hozzáadására, és az oldalstruktúra olyan, hogy a keresőmotorok könnyen indexelik.

Lehet-e webshopot indítani a Squarespace-en?

Igen, a platform erős e-kereskedelmi funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a termékek egyszerű feltöltését és eladását.

Milyen támogatást kínál a Squarespace?

A Squarespace 24/7 ügyfélszolgálattal rendelkezik, emellett közösségi fórumok és részletes útmutatók is elérhetőek a felhasználók számára.

Mobilreszponzív-e a Squarespace?

Igen, az összes Squarespace sablon automatikusan optimalizált mobil eszközök számára, így az oldalak minden platformon jól jelennek meg.

Van-e lehetőség blog indítására?

Természetesen, a Squarespace blogolási funkciói is rendkívül fejlettek. Lehetőség van előre megtervezni a bejegyzéseket, és a bejegyzések közötti navigáció is intuitív.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem