Tudj meg mindent a weboldal látogatóidról: a HOTJAR-ral

Tudj meg mindent a weboldal látogatóidrólA weboldalak hatékony működése elengedhetetlen a sikeres online jelenlét szempontjából. A HotJar platform lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan megismerje a weboldala látogatóinak viselkedését és igényeit

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is!

Egy megbízható és átfogó analitikai platform, amely segítségével betekintést nyerhet a weboldal látogatóinak viselkedésébe. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók műveleteinek követését, hőtérképek és felvételkészítések készítését, valamint visszajelzések gyűjtését.

Működése

Egyszerűen integrálható a weboldalba, és azonnal kezdi követni a látogatók viselkedését. A platform nyújtotta eszközök segítségével megtekintheti a látogatók hőtérképeit, az oldalakon végzett műveleteket, valamint az interakcióikat. Ezenkívül a felhasználók visszajelzéseit is begyűjtheti.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Mérések
This is some text inside of a div block.

Mérések

Az anyagban segítséget kapsz ahhoz, hogyan javasolt elépíteni az online méréseket az oldaladon!
Érdekel / Letöltöm
DM konultáció
This is some text inside of a div block.

DM konultáció

120 perc alatt kiválasztjuk azokat a lehetőségeket, amiken elindulva hatékonyabb online jelenléted lehet és jobb marketinged!
Érdekel / Letöltöm
Webflow mini kurzus
Webflow mini kurzus

Webflow mini kurzus

Építsd fel a saját weboldaladat egyszerűen, pluginek és kompromiszumok nélkül!
Érdekel / Letöltöm