szuper marketingesek

Kedvenc példaképeim, és miért érdemes követned őket

Címkék:
Publikálva:
2024-04-29
Olvasási idő:
5
perc

Kasim Aslam

Vele a BioBarát webshop projekt kapcsán ismerkedtünk meg. A többesszám Novák Lacinak, a BB társtulajdonosának szól. Végül sajnos nem tudtunk együtt dolgozni velük (nagyon szigorú követelményeik vannak az ügyfeleik felé, amiket Magyarországról nehéz teljesíteni). Azonban remek anyagokkal, szuper szakmaisággal készít tartalmakat az ügynökségével, a Solution8-tel együtt.

Chris Do

Őt a YouTube-on kezdtem el követni és csak később ismertem meg a valódi munkásságát. Minden videója nagyon tanulságos. Ha szeretnél fejlődni az egyéni vállalkozásodban, vagy akár CEO-ként, középvezetőként, mindenképp érdemes belenézned a videóiba.

Mira Murati

Bár nem lehet egy emberhez kötni a mestséges intelligencia megjelenését, hiszen tulajdonképpen az 1970-es évek óta zajlik az a folyamat, ami 2022 végén csúcsosodott ki az Open AI ChatGPT-jének a megjelenésével, mégis érdemes követni azokat az embereket, akik ott vannak a tűz körül. Közüllük is érdemes kiemelni a CTO-t, Mira Muratit, aki egyrészt nőként sokszor más perspektívából reflektál a témára. Másrészt, érdemes és motiváló lehet utánanézni az életének, szerintem inspiráló lehet sokmindenkinek!

Ran Segall

Azért szeretem a Webflow rendszerét, mert igazán intuitív, és folyamatosan fejlesztik. Ran az egyik evangelistája tulajdonképpen a rendszernek, ezért mindig szoktam követni, nézni az anyagait, mostmár akkor is, amikor nem a Webflow-ról van szó. Másrészt, szuper példakép is szerintem. Itthon kevés olyan valódi szakértő van, aki nem "online marketinggel" foglalkozik, hanem valódi, hoszútávú értéket ad és közvetít az ügyfeleinek, valamint a közösségnek is.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Melanie Perkins

Talán kevesen tudják, hogy az egyik eszköz, amit akár te is napi szinten használsz, milyen hatalmas biznisz. Szintén érdekes és izgalmas, hogy az alapítója - kevés másik tech startuphoz képest - egy hölgy, Melanie Perkins, ez az eszköz pedig a Canva. Azért jó látni azt, hogy most, amikor a cikket írom, több ismerősöm, hölgy ismerősöm is követi őt, kíváncsi vagyok, a cikk elolvasása után, hogyan nő a cikkben említett vállalkozók követőinek a közös halmaza az ismerőseim, és köztem.

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingedből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat.

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Összefoglaló

Kasim Aslam és az ügynöksége, a Solutions8 konkrét projekt kapcsán került említésre, mint példa a magas szakmai elvárásokkal rendelkező szakemberekre. Chris Do, aki a YouTube-on keresztül vált ismertté, értékes tanácsokkal szolgál vállalkozásfejlesztés és vezetői készségek terén. Mira Murati, az OpenAI CTO-ja, kiemelkedő személyiség az AI fejlesztésében, különösen fontos szerepet tölt be a nők tech iparban való képviseletében. Ran Segall, a Webflow evangelistája, aki nem csak a platform, hanem a design területén is értékes tartalmakat készít. Végül Melanie Perkins, a Canva alapítója, aki a design világát forradalmasította online eszközével, példát mutatva a sikeres női vállalkozók számára.

Gyakori kérdések

Miért fontos követni a digitális marketing és AI technológia területén dolgozó szakembereket?

Követni a vezető szakembereket és innovátorokat inspirációt és új perspektívákat nyújthat, segítve a saját tudásunk bővítését és az iparági trendek naprakészen tartását.

Hogyan segíthetnek Chris Do videói a vállalkozásfejlesztésben?

Chris Do videói konkrét tanácsokat és stratégiákat kínálnak az egyéni vállalkozások és a vezetői készségek fejlesztéséhez, segítve a nézőket abban, hogy hatékonyabban kezeljék üzleti kihívásaikat.

Miért különleges Mira Murati szerepe az AI fejlesztésében?

Mira Murati szerepe azért különleges, mert mint nő és mint a CTO-ja az OpenAI-nak, új perspektívákat hoz az AI fejlesztésébe, rávilágítva a sokszínűség és inkluzivitás fontosságára ezen a területen.

Mi teszi Ran Segallt példaképpé a design és Webflow közösség számára?

Ran Segall azért vált példaképpé, mert széles körű ismereteivel és az általa készített tartalmakkal segít másoknak megérteni a Webflow lehetőségeit és a design alapelveit, inspirálva őket saját projektek megvalósítására.

Miért jelentős Melanie Perkins és a Canva sikere?

Melanie Perkins és a Canva sikere azért jelentős, mert radikálisan megkönnyítették a design létrehozását, lehetővé téve mindenki számára, hogy professzionális vizuális tartalmakat készítsen. Melanie mint sikeres női alapító, inspirációt nyújt más nők számára is a tech iparban való érvényesüléshez.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ez is érdekelhet:

Olvass tovább hasonló témában!
Most nem találtam ilyet!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm