Zoldbolt.hu

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc
Zoldbolt.hu

A Zöldbolt számára is készítettem AI alapú SEO optimalizációt, erről is olvashatsz esettanulmányt. Ezt megelőzően pedig még a meglévő cikkeiket is optimalizáltam. 

Emellett náluk, mint interim marketing manager is dolgozom, azaz fejlesztem a csapatot és a stratégiát is marketinges szempontból. 

Mi volt a probléma?

A tulajdonos a meglévő oldalt szerette volna optimalizálni, barátságosabbá tenni, valamint, PPC kampányokat az oldalhoz.

Mi volt a megoldás?

Természetesen, mint sok oldalnál, itt is hiányoztak az alapvető és a megfelelő mérések, követőkódok, ezért a méréseket kellett először rendbe tenni, majd a SEO optimalizáció következett, és ezeket követően álltottam be a PPC hirdetéseket az oldalhoz Google Ads-re és Facebook Ads-re.

Milyen eszközöket használtam:

Facebook

A Facebook egy globális közösségi média platform, amelyet 2004-ben alapított Mark Zuckerberg és csapata. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek barátaikkal és családjukkal, megosszák gondolataikat, képeiket és videóikat, valamint különböző típusú tartalmakat fogyasszanak. A Facebook széles körben használt mind személyes, mind üzleti célokra, és fontos eszközzé vált a digitális marketing világában is.

A Facebook egy megkerülhetetlen hirdetési felület is, rengetegen használják PPC-s kampányaikhoz a Facebook és az Instagram felületeit.

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy népszerű marketingautomatizálási platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék és automatizálják az e-mail marketing kampányaikat, a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) rendszereiket és az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiáikat. Az ActiveCampaign számos funkcióval és eszközzel rendelkezik, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy növeljék az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát és javítsák a marketing tevékenységeik eredményességét.

ChatGPT és Programmatic SEO

A programmatic SEO egy automatizált megközelítést jelent a keresőoptimalizálás terén, amely mesterséges intelligenciát és különféle algoritmusokat használ a nagy mennyiségű tartalom és weboldal optimalizálására. Ez a módszer különösen hasznos nagy webhelyek, például e-kereskedelmi platformok vagy adatbázis-alapú oldalak esetében, ahol több ezer vagy akár millió oldalt kell optimalizálni.

SEO megoldások AI segítségével

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha érdekelnek kreatív SEO AI alapú megoldások, többetamik valódi értéket adnak a te webshopod számára is, ne hagyd ki ezt az adatokat is tartalmazó AI SEO esettanulmányomat! Ha pedig a ChatGPT-t szeretnéd jobban megismerni, hogy miben segítheti a te vállalkozásodat is, nézd meg a ChatGPT magyarul kurzusomat!

Ha még csak most ismerkedsz a SEO-val, érdmes lehet kipróbálnod a Search Console alapjai tanfolyamomat.

Ha érdekelnek hasonló sztorik, vagy írnál nekem, jelölj be LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Milyen előnyei vannak a Facebook, azaz a Meta hirdetéseknek?

A Meta hirdetések számos előnnyel járnak, beleértve a nagy elérést, részletes célzást, költséghatékonyságot, különféle hirdetési formátumokat és a hatékony elemzési eszközöket. Ezek az előnyök segítenek a vállalkozásoknak növelni a márka ismertségét, elérni a célközönséget és javítani az értékesítési eredményeket.

Hogyan integrálható az ActiveCampaign más marketing eszközökkel?

Az ActiveCampaign számos integrációs lehetőséget kínál, így könnyedén összekapcsolható más marketing eszközökkel, például közösségi médiával, e-kereskedelmi rendszerekkel és analitikai eszközökkel. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes, átfogó marketing stratégiákat alakítsanak ki és optimalizálják marketing csatornáikat.

Mi az a Programmatic SEO?

A programmatic SEO egy erőteljes és hatékony módszer a nagy mennyiségű tartalom optimalizálására. Az automatizált eszközök és algoritmusok segítségével gyorsan és pontosan optimalizálhatjuk a weboldalakat, növelve ezzel a keresőmotorokban való láthatóságot és a webhely forgalmát. Ez a megközelítés különösen hasznos lehet azok számára, akik nagy méretű webhelyeket kezelnek, és hatékonyan szeretnék javítani SEO teljesítményüket.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Növeljük meg a weboldalad organikus látogatói számát
Növeljük meg a weboldalad organikus látogatói számát

Növeljük meg a weboldalad organikus látogatói számát

Pörgessük fel a weboldalad organikus forgalmát, ami az egyik legjobb forgalomterelési csatorna.
Érdekel / Letöltöm