Zoldbolt.hu

Publik√°lva:
2024-05-18
Olvas√°si idŇĎ:
4
perc
Zoldbolt.hu

A Z√∂ldbolt sz√°m√°ra is k√©sz√≠tettem AI alap√ļ SEO optimaliz√°ci√≥t, errŇĎl is olvashatsz esettanulm√°nyt. Ezt megelŇĎzŇĎen pedig m√©g a megl√©vŇĎ cikkeiket is optimaliz√°ltam.¬†

Emellett náluk, mint interim marketing manager is dolgozom, azaz fejlesztem a csapatot és a stratégiát is marketinges szempontból. 

Mi volt a probléma?

A tulajdonos a megl√©vŇĎ oldalt szerette volna optimaliz√°lni, bar√°ts√°gosabb√° tenni, valamint, PPC kamp√°nyokat az oldalhoz.

Mi volt a megold√°s?

Term√©szetesen, mint sok oldaln√°l, itt is hi√°nyoztak az alapvetŇĎ √©s a megfelelŇĎ m√©r√©sek, k√∂vetŇĎk√≥dok, ez√©rt a m√©r√©seket kellett elŇĎsz√∂r rendbe tenni, majd a SEO optimaliz√°ci√≥ k√∂vetkezett, √©s ezeket k√∂vetŇĎen √°lltottam be a PPC hirdet√©seket az oldalhoz Google Ads-re √©s Facebook Ads-re.

Milyen eszközöket használtam:

Facebook

A Facebook egy glob√°lis k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platform, amelyet 2004-ben alap√≠tott Mark Zuckerberg √©s csapata. A platform lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kapcsolatba l√©pjenek bar√°taikkal √©s csal√°djukkal, megossz√°k gondolataikat, k√©peiket √©s vide√≥ikat, valamint k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ tartalmakat fogyasszanak. A Facebook sz√©les k√∂rben haszn√°lt mind szem√©lyes, mind √ľzleti c√©lokra, √©s fontos eszk√∂zz√© v√°lt a digit√°lis marketing vil√°g√°ban is.

A Facebook egy megker√ľlhetetlen hirdet√©si fel√ľlet is, rengetegen haszn√°lj√°k PPC-s kamp√°nyaikhoz a Facebook √©s az Instagram fel√ľleteit.

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy n√©pszerŇĪ marketingautomatiz√°l√°si platform, amely lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy hat√©konyan kezelj√©k √©s automatiz√°lj√°k az e-mail marketing kamp√°nyaikat, a CRM (√ľgyf√©lkapcsolat-kezel√©s) rendszereiket √©s az √ľgyf√©l√©lm√©ny jav√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ strat√©gi√°ikat. Az ActiveCampaign sz√°mos funkci√≥val √©s eszk√∂zzel rendelkezik, amelyek seg√≠tik a v√°llalkoz√°sokat abban, hogy n√∂velj√©k az √ľgyf√©lkapcsolatok hat√©konys√°g√°t √©s jav√≠ts√°k a marketing tev√©kenys√©geik eredm√©nyess√©g√©t.

ChatGPT és Programmatic SEO

A programmatic SEO egy automatiz√°lt megk√∂zel√≠t√©st jelent a keresŇĎoptimaliz√°l√°s ter√©n, amely mesters√©ges intelligenci√°t √©s k√ľl√∂nf√©le algoritmusokat haszn√°l a nagy mennyis√©gŇĪ tartalom √©s weboldal optimaliz√°l√°s√°ra. Ez a m√≥dszer k√ľl√∂n√∂sen hasznos nagy webhelyek, p√©ld√°ul e-kereskedelmi platformok vagy adatb√°zis-alap√ļ oldalak eset√©ben, ahol t√∂bb ezer vagy ak√°r milli√≥ oldalt kell optimaliz√°lni.

SEO megoldások AI segítségével

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Ha √©rdekelnek kreat√≠v SEO AI alap√ļ megold√°sok, t√∂bbetamik val√≥di √©rt√©ket adnak a te webshopod sz√°m√°ra is, ne hagyd ki ezt az adatokat is tartalmaz√≥ AI SEO esettanulm√°nyomat! Ha pedig a ChatGPT-t szeretn√©d jobban megismerni, hogy miben seg√≠theti a te v√°llalkoz√°sodat is, n√©zd meg a ChatGPT magyarul kurzusomat!

Ha még csak most ismerkedsz a SEO-val, érdmes lehet kipróbálnod a Search Console alapjai tanfolyamomat.

Ha érdekelnek hasonló sztorik, vagy írnál nekem, jelölj be LinkedIn-en!

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Gyakori kérdések

Milyen elŇĎnyei vannak a Facebook, azaz a Meta hirdet√©seknek?

A Meta hirdet√©sek sz√°mos elŇĎnnyel j√°rnak, bele√©rtve a nagy el√©r√©st, r√©szletes c√©lz√°st, k√∂lts√©ghat√©konys√°got, k√ľl√∂nf√©le hirdet√©si form√°tumokat √©s a hat√©kony elemz√©si eszk√∂z√∂ket. Ezek az elŇĎny√∂k seg√≠tenek a v√°llalkoz√°soknak n√∂velni a m√°rka ismerts√©g√©t, el√©rni a c√©lk√∂z√∂ns√©get √©s jav√≠tani az √©rt√©kes√≠t√©si eredm√©nyeket.

Hogyan integrálható az ActiveCampaign más marketing eszközökkel?

Az ActiveCampaign sz√°mos integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©get k√≠n√°l, √≠gy k√∂nnyed√©n √∂sszekapcsolhat√≥ m√°s marketing eszk√∂z√∂kkel, p√©ld√°ul k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°val, e-kereskedelmi rendszerekkel √©s analitikai eszk√∂z√∂kkel. Ez lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy egys√©ges, √°tfog√≥ marketing strat√©gi√°kat alak√≠tsanak ki √©s optimaliz√°lj√°k marketing csatorn√°ikat.

Mi az a Programmatic SEO?

A programmatic SEO egy erŇĎteljes √©s hat√©kony m√≥dszer a nagy mennyis√©gŇĪ tartalom optimaliz√°l√°s√°ra. Az automatiz√°lt eszk√∂z√∂k √©s algoritmusok seg√≠ts√©g√©vel gyorsan √©s pontosan optimaliz√°lhatjuk a weboldalakat, n√∂velve ezzel a keresŇĎmotorokban val√≥ l√°that√≥s√°got √©s a webhely forgalm√°t. Ez a megk√∂zel√≠t√©s k√ľl√∂n√∂sen hasznos lehet azok sz√°m√°ra, akik nagy m√©retŇĪ webhelyeket kezelnek, √©s hat√©konyan szeretn√©k jav√≠tani SEO teljes√≠tm√©ny√ľket.

‚Äć

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pár tipp a jobb kampányokért
Pár tipp a jobb kampányokért

Pár tipp a jobb kampányokért

Töltsd le ezt az ingyenes anyagot és javíts te is a Facebook és a PPC-s kampányaid hatékonyságán!
√Črdekel / Let√∂lt√∂m
Organikus forgalom a webshopodnak
Organikus forgalom a webshopodnak

Organikus forgalom a webshopodnak

P√∂rgess√ľk fel a webshopod organikus forgalm√°t, ami az egyik legjobb forgalomterel√©si csatorna.
√Črdekel / Let√∂lt√∂m