BioBarĂĄt

PublikĂĄlva:
2024-05-18
Olvasási idƑ:
4
perc
BioBarĂĄt

2022-ben segĂ­tettem az alapĂ­tĂł-tulajdonosoknak felĂ©pĂ­teni a Klaviyo-Shopify alapĂș webshopjukat, ha kĂ­vĂĄncsi vagy a rĂ©szletekre, olvasd el az esettanulmĂĄny!

Mi volt a probléma?

Egy Ășj webshopot kellett elindĂ­tani a BioBarĂĄt szĂĄmĂĄra.

Mi volt a megoldĂĄs?

Segítettem felépíteni a webshopot, kialkítani a folyamatokat hozzå.

Milyen eszközöket hasznåltam?

Shopify

A Shopify egy felhƑalapĂș e-kereskedelmi platform, amely lehetƑvĂ© teszi a vĂĄllalkozĂĄsok szĂĄmĂĄra, hogy könnyedĂ©n lĂ©trehozzanak Ă©s kezeljenek online ĂĄruhĂĄzakat. A Shopify intuitĂ­v felhasznĂĄlĂłi felĂŒletet, testreszabhatĂł sablonokat Ă©s szĂĄmos integrĂĄciĂłs lehetƑsĂ©get kĂ­nĂĄl, beleĂ©rtve a fizetĂ©si feldolgozĂĄst, kĂ©szletkezelĂ©st Ă©s marketing eszközöket. IdeĂĄlis vĂĄlasztĂĄs kis- Ă©s közĂ©pvĂĄllalkozĂĄsok szĂĄmĂĄra, akik gyorsan Ă©s hatĂ©konyan szeretnĂ©nek online jelenlĂ©tet lĂ©trehozni.

Klaviyo

A Klaviyo egy fejlett e-mail marketing Ă©s SMS automatizĂĄciĂłs platform, amely lehetƑvĂ© teszi a vĂĄllalkozĂĄsok szĂĄmĂĄra, hogy szemĂ©lyre szabott ĂŒzeneteket kĂŒldjenek ĂŒgyfeleiknek. A platform integrĂĄlhatĂł szĂĄmos e-kereskedelmi rendszert, pĂ©ldĂĄul a Shopify-t hasznĂĄlva, Ă©s rĂ©szletes analitikai eszközöket kĂ­nĂĄl az ĂŒgyfĂ©lviselkedĂ©s nyomon követĂ©sĂ©re Ă©s az ĂŒzenetek optimalizĂĄlĂĄsĂĄra. A Klaviyo segĂ­t növelni az ĂŒgyfĂ©l-elkötelezƑdĂ©st Ă©s javĂ­tani a marketing kampĂĄnyok hatĂ©konysĂĄgĂĄt.

Facebook

A Meta PPC (Pay-Per-Click) kampĂĄnyai, korĂĄbban Facebook PPC kampĂĄnyokkĂ©nt ismertek, rendkĂ­vĂŒl hasznosak lehetnek a vĂĄllalkozĂĄsok szĂĄmĂĄra szĂĄmos okbĂłl. Az alĂĄbbiakban bemutatjuk, miĂ©rt Ă©rdemes hasznĂĄlni a Meta platformjain (Facebook, Instagram, Messenger stb.) futtatott PPC kampĂĄnyokat.

A Meta hirdetĂ©si platformja lehetƑvĂ© teszi a hirdetĂ©sek nagyon pontos cĂ©lzĂĄsĂĄt. A hirdetƑk demogrĂĄfiai adatok, Ă©rdeklƑdĂ©si körök, viselkedĂ©s Ă©s helyszĂ­n alapjĂĄn cĂ©lozhatjĂĄk meg a közönsĂ©get. Ez azt jelenti, hogy a hirdetĂ©sek pontosan azokhoz az emberekhez jutnak el, akik nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel Ă©rdeklƑdnek a termĂ©k vagy szolgĂĄltatĂĄs irĂĄnt.

A Meta platformok, kĂŒlönösen a Facebook Ă©s az Instagram, több milliĂĄrd aktĂ­v felhasznĂĄlĂłval rendelkeznek vilĂĄgszerte. Ez hatalmas elĂ©rhetƑsĂ©get biztosĂ­t a hirdetƑk szĂĄmĂĄra, lehetƑvĂ© tĂ©ve, hogy szĂ©les közönsĂ©get Ă©rjenek el Ă©s növeljĂ©k a mĂĄrka ismertsĂ©gĂ©t.

Marketing Ă©s ĂŒzletfejlesztĂ©s tanĂĄcsadĂĄs

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovĂĄbb a marketinged, nĂ©zd meg az esettanulmĂĄnyokat az oldalon, vagy pĂ©ldĂĄul ezt, hogy milyen elƑnyökkel jĂĄrhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetƑsĂ©g van egyĂ©ni KKV mentorĂĄlĂĄsĂĄra is, ezzel kapcsolatban Ă­rj bĂĄtran a LinkedIn oldalamra.

De lehetƑsĂ©ged van ingyenes tudĂĄsanyagok letöltĂ©sĂ©re is. Ha pedig TikTok kampĂĄnyokban keresnĂ©l tĂĄmogatĂĄst, nĂ©zz körĂŒl ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Hogyan mƱködik a Klaviyo integråciója a Shopify-val?

A Klaviyo egyszerƱen integrĂĄlhatĂł a Shopify-val API-n keresztĂŒl, amely lehetƑvĂ© teszi az ĂŒgyfĂ©ladatok szinkronizĂĄlĂĄsĂĄt, a vĂĄsĂĄrlĂĄsi viselkedĂ©s nyomon követĂ©sĂ©t Ă©s az automatizĂĄlt marketing kampĂĄnyok indĂ­tĂĄsĂĄt.

Milyen fizetési módokat tåmogat a Shopify?

A Shopify többféle fizetési módot tåmogat, beleértve a hitel- és bankkårtyåkat, PayPal-t, Apple Pay-t és szåmos egyéb fizetési szolgåltatót, amelyeket integrålhatsz az åruhåzadba.

Hogyan mƱködik a Meta Ads PPC célzåsa?

A Meta Ads PPC kampĂĄnyai lehetƑvĂ© teszik a hirdetĂ©sek nagyon pontos cĂ©lzĂĄsĂĄt demogrĂĄfiai adatok, Ă©rdeklƑdĂ©si körök, viselkedĂ©s Ă©s helyszĂ­n alapjĂĄn. Ez azt jelenti, hogy a hirdetĂ©sek pontosan azokhoz az emberekhez jutnak el, akik nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel Ă©rdeklƑdnek a termĂ©k vagy szolgĂĄltatĂĄs irĂĄnt. Így hatĂ©konyabban Ă©rhetjĂŒk el a cĂ©lközönsĂ©get Ă©s növelhetjĂŒk a konverziĂłk szĂĄmĂĄt.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.