BioBarát

BioBarát

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc

2022-ben segítettem az alapító-tulajdonosoknak felépíteni a Klaviyo-Shopify alapú webshopjukat, ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el az esettanulmány!

Mi volt a probléma?

Egy új webshopot kellett elindítani a BioBarát számára.

Mi volt a megoldás?

Segítettem felépíteni a webshopot, kialkítani a folyamatokat hozzá.

Milyen eszközöket használtam?

Shopify

A Shopify egy felhőalapú e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy könnyedén létrehozzanak és kezeljenek online áruházakat. A Shopify intuitív felhasználói felületet, testreszabható sablonokat és számos integrációs lehetőséget kínál, beleértve a fizetési feldolgozást, készletkezelést és marketing eszközöket. Ideális választás kis- és középvállalkozások számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének online jelenlétet létrehozni.

Klaviyo

A Klaviyo egy fejlett e-mail marketing és SMS automatizációs platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy személyre szabott üzeneteket küldjenek ügyfeleiknek. A platform integrálható számos e-kereskedelmi rendszert, például a Shopify-t használva, és részletes analitikai eszközöket kínál az ügyfélviselkedés nyomon követésére és az üzenetek optimalizálására. A Klaviyo segít növelni az ügyfél-elköteleződést és javítani a marketing kampányok hatékonyságát.

Facebook

A Meta PPC (Pay-Per-Click) kampányai, korábban Facebook PPC kampányokként ismertek, rendkívül hasznosak lehetnek a vállalkozások számára számos okból. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes használni a Meta platformjain (Facebook, Instagram, Messenger stb.) futtatott PPC kampányokat.

A Meta hirdetési platformja lehetővé teszi a hirdetések nagyon pontos célzását. A hirdetők demográfiai adatok, érdeklődési körök, viselkedés és helyszín alapján célozhatják meg a közönséget. Ez azt jelenti, hogy a hirdetések pontosan azokhoz az emberekhez jutnak el, akik nagyobb valószínűséggel érdeklődnek a termék vagy szolgáltatás iránt.

A Meta platformok, különösen a Facebook és az Instagram, több milliárd aktív felhasználóval rendelkeznek világszerte. Ez hatalmas elérhetőséget biztosít a hirdetők számára, lehetővé téve, hogy széles közönséget érjenek el és növeljék a márka ismertségét.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Klaviyo integrációja a Shopify-val?

A Klaviyo egyszerűen integrálható a Shopify-val API-n keresztül, amely lehetővé teszi az ügyféladatok szinkronizálását, a vásárlási viselkedés nyomon követését és az automatizált marketing kampányok indítását.

Milyen fizetési módokat támogat a Shopify?

A Shopify többféle fizetési módot támogat, beleértve a hitel- és bankkártyákat, PayPal-t, Apple Pay-t és számos egyéb fizetési szolgáltatót, amelyeket integrálhatsz az áruházadba.

Hogyan működik a Meta Ads PPC célzása?

A Meta Ads PPC kampányai lehetővé teszik a hirdetések nagyon pontos célzását demográfiai adatok, érdeklődési körök, viselkedés és helyszín alapján. Ez azt jelenti, hogy a hirdetések pontosan azokhoz az emberekhez jutnak el, akik nagyobb valószínűséggel érdeklődnek a termék vagy szolgáltatás iránt. Így hatékonyabban érhetjük el a célközönséget és növelhetjük a konverziók számát.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!