Codecool

Publikálva:
2024-05-14
Olvasási idő:
4
perc
Codecool

A Codecool épp egy másik cég megvásárlása során döntött úgy, hogy egységes és új platformot választ a két cég számára, hogy a sales csapatok szinergiái ideálisan hasznosuljanak.

Ha érdekelnek a részletek, olvasd el a teljes HubSpot beveztése esettanulmányt!

Mi volt a probléma?

Egy közös, a két cég számára használható sales támogató eszközt kellett bevezetni, mindezt több országban, több csapat számára.

Mi volt a megoldás?

Az implementáció elején természtesen először felmértem az igényeket, ez alapján építettem fel a rendszert, majd a sorozatos egyeztetések során, finomítottam tovább. Végül pedig Loom és más videós eszközök segítségével onboarding videókat és tudásanyagokat készítettem a munkatársak számára.

Milyen eszközöket használtam?

HubSpot

A HubSpot egy integrált marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati platform, amely segíti a vállalkozásokat abban, hogy vonzzák, bevonják és örömmel töltsék el ügyfeleiket. A HubSpot egy átfogó szoftvercsomagot kínál, amely magában foglalja a tartalomkezelést (CMS), e-mail marketinget, közösségi média kezelést, SEO eszközöket, ügyfélkapcsolat-kezelő rendszert (CRM), analitikai eszközöket és még sok mást.

Loom

A Loom egy videóüzenetküldő és képernyőfelvevő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén rögzítsenek és megosszanak videókat a számítógépük képernyőjéről, valamint webkamerával készített felvételeket. A Loom különösen hasznos lehet a távmunkában, oktatásban és üzleti kommunikációban, mivel lehetővé teszi a vizuális tartalmak gyors és egyszerű megosztását.

Mindmap

A mindmap (magyarul elmetérkép) egy vizuális eszköz, amely segít az információk rendszerezésében, strukturálásában és megértésében. Az elmetérkép egy központi témából indul ki, amely köré ágak formájában kapcsolódnak az alárendelt gondolatok, ötletek és információk. Az elmetérképek különösen hasznosak lehetnek a kreatív gondolkodás, a tanulás, a problémamegoldás és a tervezés területén.

HubSpot és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz a HubSpot Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű HubSpot-os bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Miért előnyös a Hubspot használata?

A HubSpot egy erőteljes és sokoldalú platform, amely segíti a vállalkozásokat a marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységek optimalizálásában. Az integrált eszközök és az automatizálás révén a HubSpot növeli a hatékonyságot és hozzájárul a vállalkozások növekedéséhez.

Milyen előnyei vannak egy mindmap-nek?

A gondolattérkép egy hatékony vizuális eszköz, amely segít az információk rendszerezésében, megértésében és kreatív gondolkodásban. Az elmetérképek használata elősegíti a tanulást, a problémamegoldást és az ötletgenerálást, valamint javítja a kommunikációt és az együttműködést.

Miért előnyös a Loom használata?

A Loom egy sokoldalú és hatékony eszköz, amely megkönnyíti a vizuális tartalmak rögzítését és megosztását. Legyen szó üzleti kommunikációról, távoli együttműködésről vagy oktatásról, a Loom segítségével gyorsan és egyszerűen oszthatunk meg információkat és javíthatjuk a kommunikáció hatékonyságát.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
25 szuper tipp CRM-ekhez
25 szuper tipp CRM-ekhez

25 szuper tipp CRM-ekhez

MailerLite, ActiveCampaign vagy éppen HubSpot? Javítsd a CRM rendszered hatékonyságát ezekkel a tippekkel!
Érdekel / Letöltöm