Landingoldalak készítése Hubspottal és CRO

Publikálva:
2024-03-26
Olvasási idő:
4
perc
Hubspot landingoldalak

Gondolkodtál már azon, hogyan lehet megállítani a webhely látogatóit, és azt mondani: "Wow, ezt nekem kell!"? Ez az a hely, ahol a landing oldalak jönnek képbe. Olyanok, mint a webhely piros szőnyege - az a hely, ahol bemutatod fantasztikus ajánlataidat, és kíváncsi kattintókat hűséges rajongókká változtatsz át. És kitalálod? A HubSpot, a megbízható segítőtársad, itt van, hogy a varázslat megtörténjen. Ebben a barátságos útmutatóban eláruljuk, hogyan hozz létre olyan landing oldalakat, amelyek elkápráztatnak, egyszerű stratégiákat és a HubSpot menő eszközeit használva. Merüljünk el benne!

HubSpot és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz a HubSpot Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű HubSpot-os bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Landing oldalak fontossága

Rendben, állítsuk fel a színpadot. Képzeld el, hogy egy bulit rendezel, és azt szeretnéd, hogy mindenki jól érezze magát. A landing oldalak olyanok, mint a legmenőbb meghívók erre a bulira. Arra vannak tervezve, hogy felkeltse a figyelmet és izgalmat keltsen a látogatókban arról, amit kínálsz - legyen az egy e-könyv, ingyenes próbaverzió vagy exkluzív webinár.

A HubSpot titkos receptje a landing oldalakhoz

Nos, beszéljünk a kulisszák mögötti stábot - a HubSpot landing oldal eszközeiről. Ők olyanok, mint a személyes tervezőid, építőid és adatvarázslóid csapata. Ezekkel az eszközökkel nem kell kódolásban doktorátusnak lenned ahhoz, hogy lenyűgöző landing oldalakat hozz létre. A HubSpot drag-and-drop építője lehetővé teszi, hogy könnyedén olyan oldalakat tervezz, mintha profi lenne a kezed.

Pörgős tervezés

Az első benyomások számítanak, igaz? A landing oldaladnak egy pillantás alatt lenyűgöznie kell. A HubSpot segítségével választhatsz előre tervezett sablonok közül, vagy létrehozhatsz saját egyedi megjelenést. Fűszerezd fel a dolgokat figyelemfelkeltő képekkel, frappáns címekkel és egyértelmű hívásokkal a cselekvésre. A cél? Arra ösztönözni a látogatókat, hogy azt gondolják: "Meg kell néznem, mi van a gomb mögött!"

Személyre szabás a közönségednek

Nincs egyetlen megoldás mindenki számára. A HubSpot közönség szegmentálása segít neked landing oldalakat személyre szabni különböző csoportoknak. A személyre szabott tartalom hangosabban szól, mint egy hangosbemondó a könyvtárban. Foglalkozz specifikus fájdalmi pontokkal, és mutasd be, hogy az ajánlatod hogyan oldhatja meg a problémáikat. Ez egy egyirányú jegy az elkötelezettség városába!

Egyszerű formanyomtatványok

Formanyomtatványok - a barátságos biztonsági emberek a bulin. A HubSpot lehetővé teszi, hogy olyan űrlapokat hozz létre, amelyeket a látogatóknak gyorsan és könnyen lehet kitölteni. Csak néhány mező, és már bent is vannak! A legjobb rész? Cserébe értékes információkat kapsz, amelyek segítenek jobban megérteni a közönségedet.

Lehetőségek a köszönő oldalakon

A parti véget ért, de a szórakozás nem áll meg. A HubSpot köszönöm oldalai folytatják a beszélgetést. Miután valaki kitölti az űrlapodat, egy köszönöm oldalra irányítják őket, amely tartalmazhat bónusz ajánlatot, kapcsolódó tartalmat vagy egy virtuális ötöst. Olyan, mintha ajándékot adnál nekik, hogy csatlakoztak az eseményedhez!

Követés és finomhangolás

Szeretnéd tudni, hogyan teljesít a landing oldalad? A HubSpot analitikai eszközei a belépőjegyed a kulisszák mögé. Tartsd szemmel a konverziós arányokat, a kilépési arányokat és a kattintásokat. Ha valami nem működik a tervezett módon, ne aggódj - finomítsd, teszteld és próbáld újra. A HubSpot A/B tesztelés lehetővé teszi, hogy olyan kísérletezz, mint egy őrült tudós, amíg megtalálod a győztes képletet.

Összefoglalás

A konverzió arány optimalizáció olyan iránytű, amely a weboldal látogatóit hűséges ügyfelekké alakítja, és a HubSpot a hajód, amely segít ezen az úton navigálni. A HubSpot eszközei és stratégiái felhasználásával olyan weboldal-élményt hozhatsz létre, amely megragadja, konvertálja és tartós ügyfélikké alakítja a látogatókat.

Ha készen állsz arra, hogy fokozd a Konverzió Arány Optimalizációs erőfeszítéseidet és kiemelkedő eredményeket érj el, mélyedj el a HubSpot világában, és indulj el az utadon a konverziós kiválóság felé!

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Segíthet a HubSpot a mobiloptimalizációban a landing oldalaknál?

Aszolút. A HubSpot eszközei támogatják a mobiloptimalizációt, biztosítva, hogy weboldalad szép élményt nyújtson különböző eszközökön, és konverziókat hozzon létre mobilon is.

Hogyan segíthet a HubSpot a kilépési arányok csökkentésében?

A HubSpot CRO eszközei, kombinálva a személyre szabás és az A/B tesztelés lehetőségeivel, segítenek azonosítani a súrlódási pontokat, optimalizálni a tartalmat és javítani a felhasználói élményt a kilépési arányok csökkentése és az angazáltság növelése érdekében.

Integrálhatók-e a HubSpot CRO eszközei e-kereskedelmi platformokkal?

Igen, a HubSpot CRO eszközei sokoldalúak, és integrálhatók különböző e-kereskedelmi platformokkal, lehetővé téve termékoldalak, pénztárfolyamatok és még több optimalizálását.

Milyen gyorsan láthatok javulást a konverziós arányokban a HubSpot használatával?

A CRO eredményei időben változnak a kiindulási pontodtól, az implementált változtatásoktól és a közönséged válaszaitól függően. Azonban a HubSpot eszközei lehetővé teszik a gyorsabb iterációt és optimalizációt.

A HubSpot megfelelő-e kisvállalkozások és vállalatok számára a CRO terén?

Abszolút. A HubSpot CRO eszközei minden méretű vállalkozásnak megfelelnek, lehetővé téve a kis és nagy léptékű CRO erőfeszítéseket egyaránt.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
Haladó szintű CRM kurzus
Haladó szintű CRM kurzus

Haladó szintű CRM kurzus

Hubspot, MailerLite és ActiveCampaign - rendszerekhez. Pörgessük fel a CRM rendszered hatékonyságát ezekkel az automatizmusokkal!
Érdekel / Letöltöm