What is the prio? - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
No items found.
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
A prioritások fontosak, nem lehet őket felülírni

Sokszor nehéz választani két fontos cél között, de mindig kell

Mi a prioritás - kérdezhetném magyarul is. Fontos, hogy a stratégiai célokhoz számokat is rendeljünk, hiszen így válnak mérhetővé. Ezeket érdemes “okosítani”, így lesznek belőle SMART goal-ok.

A különböző célokhoz azonban sokszor nem rendelnek a cégek prioritási sorrendeket, ezek viszont jól jönnek akkor, ha dönteni kell A és B cél között, hogy melyik élvez elsőbbséget, vagy melyiknek a teljesülése fontosabb. Így ezekkel könnyebben tudunk döntéseket hozni a mindennapokban is, hogy hogyan szervezzük a munkánkat mi, vagy akár kollégáink, beosztottjaink.

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ez is érdekelhet:

Olvass tovább hasonló témában!
No items found.

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.