Olvasási idő:
1
perc
Publikálva:
2024-01-09
Címkék:
No items found.

What is the prio? - Húslevestől az embermarketingig

Sokszor nehéz választani két fontos cél között, de mindig kell

Mi a prioritás - kérdezhetném magyarul is. Fontos, hogy a stratégiai célokhoz számokat is rendeljünk, hiszen így válnak mérhetővé. Ezeket érdemes “okosítani”, így lesznek belőle SMART goal-ok.

A különböző célokhoz azonban sokszor nem rendelnek a cégek prioritási sorrendeket, ezek viszont jól jönnek akkor, ha dönteni kell A és B cél között, hogy melyik élvez elsőbbséget, vagy melyiknek a teljesülése fontosabb. Így ezekkel könnyebben tudunk döntéseket hozni a mindennapokban is, hogy hogyan szervezzük a munkánkat mi, vagy akár kollégáink, beosztottjaink.

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ez is érdekelhet:

Olvass tovább hasonló témában!
No items found.

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem