A videók lezásra

Publikálva:
2024-01-08
Olvasási idő:
4
perc
A videók lezásra, a végefőcím és a videók ajánlása

Az online videótartalmak dinamikus világában, ahol a nézői interakció és a közönség növekedése kiemelten fontos, az engedélyezési képernyők a YouTube videókhoz a stratégiai kapu, amely a nézőket további elköteleződésre és felfedezésre irányítja. Ez a kreatív törekvés interaktív elemek hozzáadását jelenti a videók záró pillanataihoz, amelyek ösztönzik a nézőket arra, hogy specifikus lépéseket tegyenek, és meghosszabbítsák a kapcsolatot a tartalmaddal. Legyen szó tapasztalt tartalomkészítőről vagy kezdő vloggerről, az engedélyezési képernyők használatának művészetének elsajátítása alapvető fontosságú a feliratok használatával, az elköteleződés növelésével és egy dinamikus nézői élmény kialakításával.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Az interaktív elemek a videóban

Az engedélyezési képernyők a YouTube videók interaktív elemei, amelyek a videó befejező pillanataiban jelennek meg. Ezek a képernyők lehetőséget biztosítanak a nézőknek, hogy további módon kölcsönhatásba lépjenek a tartalmaddal, például feliratkozzanak a csatornádra, felfedezzenek kapcsolódó videókat vagy meglátogassák a weboldaladat. Az engedélyezési képernyők stratégiai elhelyezésével az irányítod a nézőket az olyan lépések felé, amelyek növelik az elköteleződésüket és a csatornád hatását.

Stratégiák az rngedélyezési képernyők használatához

Stratégiai rlhelyezés: Helyezd az engedélyezési képernyőket a videód befejező 5-20 másodperces pillanataiban, hogy megragadd a nézők figyelmét, mielőtt továbbkattintanak.

Egyértelmű felhívások az skcióra: Tartalmazz olyan meggyőző hívásokat az akcióra, amelyek ösztönzik a nézőket a feliratkozásra, további videók megtekintésére vagy a weboldalad látogatására.

Vizuális összhang: Tervezd meg az engedélyezési képernyőket úgy, hogy azok illeszkedjenek a csatorna arculatához, így koherens és professzionális megjelenést biztosítva.

Tartalomhoz való relevancia: Győződj meg arról, hogy az engedélyezési képernyő elemek összhangban vannak a videó témájával és céljával.

Kölcsönhatás a Videóelemekkel: Kombináld az engedélyezési képernyőket olyan funkciókkal, mint videó bélyegképek, lejátszási listák és feliratkozás gombok.

Az engedélyezési képernyőkön túli irányítás utazása

Stratégiai időzítés: Helyezd az engedélyezési képernyőket a videó befejező pillanataiba.

Meggyőző akciók: Tartalmazz egyértelmű hívásokat az akcióra, amelyek további elköteleződésre ösztönöznek.

Egységes esztétika: Tervezd meg az engedélyezési képernyőket úgy, hogy illeszkedjenek a csatorna arculatához a következetesség érdekében.

Relevancia és kontextus: Győződj meg róla, hogy az engedélyezési képernyő elemek összhangban vannak a videó tartalmával és céljaival.

Holisztikus megközelítés: Kombináld az engedélyezési képernyőket más funkciókkal, hogy átfogó kölcsönhatási élményt teremts.

Összefoglalás

A videós tartalom létrehozásának végén a végefőcím ésa videók végén található ajánlás is fontos. Ezek megfelelő kialakítása és használata nagyban hozzá tud járulni a csatornánk sikerességéhez! Az stratégiai elhelyezés, a vonzó hívások az akcióra és a vizuális harmónia összefonódása változtatja meg a passzív nézőket aktív résztvevőkké. Az engedélyezési képernyők használatának elsajátítása nem csak elemek hozzáadásáról szól; az elköteleződés elősegítéséről, a felfedezés irányításáról és egy útvonal létrehozásáról a nézők számára, hogy elkötelezett előfizetőkké és lelkes rajongókká váljanak. Amint nekivágsz az engedélyezési képernyők beépítésének útjának, emlékezz rá, hogy minden képernyő egy átmenet, amely hozzájárul a csatornád harmonikus sikeréhez.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Mi az az engedélyezési képernyő a YouTube videókhoz?

Az engedélyezési képernyők interaktív elemek, amelyek a videó befejező pillanataiban jelennek meg, és a nézőket további elköteleződésre irányítják.

Miért fontosak az engedélyezési képernyők a tartalomkészítők számára?

Az engedélyezési képernyők ösztönzik a nézőket specifikus lépésekre, ami elősegíti az előfizetői bázis növekedését és az elköteleződést.

Hogyan használhatom hatékonyan az engedélyezési képernyőket a videóimben?

Helyezd az engedélyezési képernyőket stratégiai pontokra, tartalmazz vonzó hívásokat az akcióra, tervezd meg a képernyőket a csatorna arculatával összhangban, biztosítsd a relevanciát a tartalomhoz és kombináld más videó funkciókkal.

Mi az előnye az engedélyezési képernyők kombinálásának más videóelemekkel?

Az engedélyezési képernyők kombinálása más funkciókkal fokozza az összesített kölcsönhatási élményt és irányítja a nézőket több akció felé.

Hogyan járulnak hozzá az engedélyezési képernyők az előfizetői bázis növekedéséhez?

Az engedélyezési képernyők ösztönzik a nézőket a csatornádra való feliratkozásra, ami közvetlen utat teremt a feliratkozói bázis kiépítéséhez.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Íme pár ingyenes tipp, hogy miként szerezhetsz még több nézőt a podcast-edhez vagy YouTube-csatornádhoz!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
Érdekel / Letöltöm