A legegyszerűbb SEO audit eszköz, amihez te is hozzáférsz

Alap SEO audit eszköz - Google Lighthouse

Publikálva:
2024-09-14
Olvasási idő:
2
perc

A weboldalak keresőoptimalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a keresőmotorokban előkelő helyen szerepeljenek. A Google Lighthouse platform lehetővé teszi a weboldalak egyszerű SEO auditját, segítve a jobb teljesítmény és rangsorolás elérését. Olvassa tovább, hogy megismerje a Google Lighthouse előnyeit és a keresőoptimalizálás lehetőségeit!

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Google Lighthouse röviden

Ingyenes, nyílt forráskódú eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalak teljesítményének és SEO állapotának egyszerű ellenőrzését. Az eszköz a weboldalak sebességét, hozzáférhetőségét, legjobb gyakorlatait és még sok más tényezőt elemzi.

Hogyan működik a Google Lighthouse?

Eegyszerűen elérhető böngészőből vagy a Chrome DevTools-ból, és könnyen használható. Az eszköz elemzi a weboldalak különböző aspektusait, és ad részletes jelentést a javításra szoruló területekről.

Google Lighthouse előnyei a SEO-ban

A Google Lighthouse lehetőségei széleskörűek és előnyei jelentősek:

  • Egyszerű Használat: A Google Lighthouse könnyen elérhető és használható, még kevés tapasztalattal rendelkező felhasználók számára is.
  • Részletes Jelentések: Az eszköz részletes jelentéseket készít a weboldal teljesítményéről és javítási lehetőségeiről.

Hogyan segíti a Google Lighthouse a keresőoptimalizálást?

  1. Teljesítmény Optimalizálás: A általa nyújtott javaslatok és jelentések alapján optimalizálhatja a weboldal teljesítményét.
  2. SEO Javaslatok: Az eszköz kiemeli azokat a területeket, amelyeken javításokra van szükség a keresőoptimalizálás érdekében.

Összefoglalás

A Google Lighthouse platform egyszerű és hatékony eszköz a weboldalak teljesítményének és SEO állapotának ellenőrzésére. Használja ki az eszköz nyújtotta lehetőségeket a jobb keresőoptimalizálás érdekében!

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Mi a Google Lighthouse?

Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalak teljesítményének és SEO állapotának egyszerű ellenőrzését.

Hogyan működik?

Könnyen elérhető böngészőből vagy a Chrome DevTools-ból, és elemzi a weboldalak különböző aspektusait, majd részletes jelentést készít.

Milyen előnyei vannak a használatának?

Egyszerű használata és részletes jelentései segítségével lehetőséget nyújt a weboldalak teljesítményének optimalizálására és a keresőoptimalizálás javítására.

Milyen területekre összpontosít a Google Lighthouse?

Az eszköz különböző területeket vizsgál, beleértve a weboldal sebességét, hozzáférhetőségét és legjobb gyakorlatait is.

Hogyan segíthet a weboldal teljesítményének javításában?

A Google Lighthouse által javasolt optimalizációs lépések segítségével fokozhatja a weboldal sebességét és felhasználói élményét.

Miért érdemes használni a keresőoptimalizálás során?

Segítségével könnyen azonosíthatja a weboldal optimalizálási lehetőségeit, és javíthatja annak teljesítményét a keresőmotorokban.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm
Consent Preferences