Olvasási idő:
1
perc
Publikálva:
2024-01-09
Címkék:

Felmondjak? - Húslevestől az embermarketingig

Mikor kell kilépni egy szituációból?

Sokszor nehéz döntéseket meghozni, ezt azonban sosem jó halogatni. Erre nem csak akkor jöttem rá, amikor eljöttem a Green Foxtól, hanem azóta szabadúszóként többször is. Ilyenkor mindig felmerül az emberben sok-sok tényező, ami egy ilyen döntést befolyásol.

Emberi kapcsolatok, érzelmi kötődés az adott céghez, vásárlókhoz,ügyhöz, de ugyanolyan fontosak a szakmai célok is, célszámok elérése, piaci részesedés növelése, vagy egy-egy nagyobb projekt végigkísérése, precíz szakmai lezárása. 

Az a tapasztalatom, hogy ezeket nem jó halogatni, ugyanakkor sokszor fontos, hogy nyíltan, megfontoltan kommunikáljunk, amíg lehet és amíg érdemes, adjunk visszajelzést a másik oldal számára is, hiszen csak ezekből tud mind a két fél tanulni. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem