Felmondjak? - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
Mikor kell felmondani?

Mikor kell kilépni egy szituációból?

Sokszor nehéz döntéseket meghozni, ezt azonban sosem jó halogatni. Erre nem csak akkor jöttem rá, amikor eljöttem a Green Foxtól, hanem azóta szabadúszóként többször is. Ilyenkor mindig felmerül az emberben sok-sok tényező, ami egy ilyen döntést befolyásol.

Emberi kapcsolatok, érzelmi kötődés az adott céghez, vásárlókhoz,ügyhöz, de ugyanolyan fontosak a szakmai célok is, célszámok elérése, piaci részesedés növelése, vagy egy-egy nagyobb projekt végigkísérése, precíz szakmai lezárása. 

Az a tapasztalatom, hogy ezeket nem jó halogatni, ugyanakkor sokszor fontos, hogy nyíltan, megfontoltan kommunikáljunk, amíg lehet és amíg érdemes, adjunk visszajelzést a másik oldal számára is, hiszen csak ezekből tud mind a két fél tanulni. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.