Which role? - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
Milyen sapjában válaszoljak?

Milyen szerepben, kalapban vagy?

Ez a mondásom (is) még a Green Foxból való. A Green Fox Academy-ben a Holacracy alapján építettük fel és üzemeltettük a szervezetet. Ebben a rendszerben különböző szerepek vannak, egy-egy munkavállaló,kolléga több szerepet is betölthet. Én digitális marketing szakemberként feleltem több esetben a PPC kampányok operatív levezényléséért, de a CRM rendszer működéséért, de volt, hogy eseményeket szerveztem. 

A kérdés alapja, hasonló, mint a “Milyen jellegű kérdés?” történetem. Ugyanis attól függően, hogy éppen milyen sapkában válaszolok, lehet egy-egy kérdésre adott válasz ilyen is, olyan is.

Digitális területtel foglalkozó tanácsadóként sokszor felmerül bennem ugyanez a kérdés, hiszen sokszor van, hogy nem csak marketinges vagy webes szakemberként tekintenek rám a megbízóim, hanem startupperként, esetleg társalapítóként is, hiszen sokszor töltöttem be ilyen funkciókat is különböző cégeknél, projekteknél. Volt, hogy én riportáltam a befektetők felé, de olyan is, hogy Pitcheléshez készítettem anyagokat vagy éppen adtam elő azokat befektetők előtt. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Leggyakrabban marketinges, valamint CRM-ekkel kapcsolatos problémákkal szoktak megkeresni, ezekről is többet tudhatsz meg a fenti linkeken. De sokszor a legnagyobb probléma a megbízó weboldala, ezzel kapcsolatban ezen a linken tudhatsz meg többet.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.