Elvi dolgokon kár vitatkozni

Értem, csak nem értem - Húslevestől az embermarketing-ig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc

Amikor nem működik az érvelés

Ez a történet kicsit hasonló alapokon nyugszik, mint a vallásügyi anekdotám. Sokszor találkozom olyan helyzetekkel, amikor nem születik meg egy logikus,objektív döntés. Ezek mögött általában, Vallásügyi kérdések állnak, de lehetnek generációs vagy éppen személységből fakadó döntések is.

Ezeket is jó felismerni, és ennek megfelelően kezelni őket, mert akkor tisztább helyzetet tudunk teremteni és könnyebben meg tudjuk oldani az adott problémát. Ha ugyanis felismertük az adott ellentét hátterét (például generációs,személységbeli vagy vallásügyi különbség), akkor már annak megfelelően tudunk érvelni, vagy egyezségre jutni az adott témában. 

Így hamarabb találhatunk olyan megoldást a problémára, vagy dönthetünk úgy, amely mind a két fél számára elfogadható, és a legjobb eredménnyel jár a közös célunk szempontjából. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!