Mi a következő lépés? - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
A stratégia alkotás fontos

Megoldottad a problémát, de mi a következő lépés?

Gyakran fel sem merül egy-egy stratégiai döntés meghozatala során, hogy mi lesz a következő lépés. Én persze ezt is fel szoktam tenni, hiszen ha már sikerült meghoznunk a megfelelő döntést, fontos, hogy azt követően is tisztában legyünk a döntésünk lehetséges kimenetelével, a különböző lehetőségekkel.

Ha ezekkel is tisztában vagyunk, akkor már tudunk középtávra is tervezni, a különböző folyamatokat össze tudjuk hangolni, így fontos szinergiákat találhatunk meg, amik versenyelőnyt biztosíthatnak cégünk, vállalkozásunk számára. 

Pélául:

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Leggyakrabban marketinges, valamint CRM-ekkel kapcsolatos problémákkal szoktak megkeresni, ezekről is többet tudhatsz meg a fenti linkeken. De sokszor a legnagyobb probléma a megbízó weboldala, ezzel kapcsolatban ezen a linken tudhatsz meg többet.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.