Döntési helyzetek megkönnyítése

Milyen jellegű a kérdés? - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-13
Olvasási idő:
1
perc

Hogyan könnyíthetjük meg a döntéshozatalt?

Gazdasági, stratégiai döntéseket sokszor nehéz meghozni. Amikor az ügyfelekkel beszélgetek, akkor mindig arra törekszem,hogy a legjobb döntés szülessen meg. Ilyenkor sokszor könnyíti a megfelelő döntés meghozatalát, ha azt szétszállazzuk különböző területekre, témákra.

Például: Szükségünk van-e egy új CRM rendszerre?

Ez is, mint minden hasonló, egy összetett kérdés. Van jogi, technikai, pénzügyi része. Felmerül kérdésként, hogy a belső kollégák ismernek-e, használtak-e már ilyet, tudják-e működtetni. Milyen megtérülést, eredményeket várunk egy ilyen rendszer bevezetésétől?

Ezekre külön-külön már sokkal könnyebben lehet választ adni, és ezek alapján a válaszok alapján mérlegelni az eredeti döntést és annak kimeneteleit. 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Leggyakrabban marketinges, valamint CRM-ekkel és Sales-el kapcsolatos problémákkal szoktak megkeresni, ezekről is többet tudhatsz meg a fenti linkeken.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!