NIncs idő a töltelékszavakra

something something… - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc

Vannak igazán fontos dolgok

Ez egy szólás-mondássá vált anno a meetingek alatt. Akkor szoktam használni, amikor egy-egy megbeszélés során, vagy egy-egy döntés után a többi részlet már kevéssé fontos, azaz “something something”, megoldódik magától, vagy magától értetődő. 

Ez a hozzáállás sokszor tűnhet felületesnek, vagy lekezelőnek, azonban ebben részemről inkább csak a praktikusság van. Sokszor túl sok időt fecsérlünk egyértemű témát átbeszélésére, ugyanakkor meg kevéssé viszünk be megbeszélésekre olyan témákat, ahol viszont valóban lenne szerepe egy-egy téma átbeszélésére, több szempont ütköztetésénk, meghallgatásának. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!