Good idea! - HĂșslevestƑl az embermarketingig 

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
A jó ötlet nem minden

Just do it - neked, mire van idƑd?

Ez ironikus mondat szokott lenni. A “Good idea!” van hogy reflektĂĄl egy hurrĂĄ optimista szcenĂĄriĂłnak, aminĂ©l Ă©n ĂĄltalĂĄban szintĂ©n pragmatikusabb, gyakorlatiasabb szoktam lenni, Ă©s bizonyos helyzetekben szeretek bƑven kĂ©szĂŒlni B Ă©s C opciĂłval is, ha vĂ©letlenĂŒl az A nem Ășgy mƱködik, ahogy azt mindenki eltervezte. 

MĂĄsrĂ©szt, akkor szoktam hasznĂĄlni, amikor nagyon egyĂ©rtelmƱ ötletek jutnak valakinek az eszĂ©be - sokszor sajnos tapasztalatlansĂĄg, vagy szakmai ismeretek hiĂĄnyĂĄban. Ebben persze sokszor benne van az is, hogy az, akitƑl az adott “vilĂĄgmegvĂĄltó”, “spanyolviaszos” ötlet szĂĄrmazik, szeretnĂ© hallatni a hangjĂĄt, vagy Ă©ppen magĂĄhoz dedikĂĄlni az adott ötletet magĂĄt, vagy annak a kivitelezĂ©sĂ©t - Ă©rdemtelenĂŒl vagy indokolatlanul. 

Ugyanakkor sokszor elƑfordul az is, hogy sokan nem gondolnak a legalapvetƑbb ötletekre, megoldĂĄsokra sem, vagy hogy Ă©ppen tĂșlkomplikĂĄlnak egy-egy problĂ©mĂĄt, de ez mĂĄr egy mĂĄsik problĂ©ma Ă©s mĂĄsik törtĂ©net. 

Példåul: 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.