a Házi feladatot mindig meg kell csinálni

Házi feladat - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc

A házi feladatot mindig meg kell írni!

Sokan és sokat jártunk iskolába, ahol mindig meg kellett csinálni a házi feladatot, és ha nem így tettünk, akkor eleinte fekete pontok,  majd egyes volt a jutalmunk. 

Nos ez a való életben már nincs így, nem jár semmilyen visszajelzés, ha nem csináljuk meg a házi feladatunkat. Azaz, ha valamit nem csinálunk meg, akkor könnyen pórul járhatunk. 

Tehát a házi feladatot mindig el kell végezni, enélkül nem lehet kimenni az életbe. Mindig készüljünk fel megfelelően ahhoz, hogy azok a portékák, amink van, megfelelőek legyenek a célunk elérése érdekében. De persze ehhez hozzátartozik az is, hogy Mikor van egy könyv kiadva?

Például:

Ha szeretnénk egy weboldalt csinálni, akkor annak meg kell hogy tevezzük a user journey-jét, a perszónáit, hogy az oldal úgy nézzen ki, ahogy számukra ideális legyen, hogy az ottani szövegek könnyen befogadhatóak legyen számukra. 

Ha erről megfeledkezünk, ha elsiklunk ezek felett, akkor könnyen olyan weboldalunk lehet, ami nem lesz megfelelő a célcsoportunk számára arra, hogy felkeltse az érdeklődésüket a termékünk vagy szolgáltatásunk iránt. Erről egyébként egy külön történetem is van, a Penészes ház - kicsit eltérő kontextusban. 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!