Mind palace - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
Elmepalotám

Hogyan építettem fel a saját rendszerem és mi az alapja?

Ez az egyik legutóbbi anekdotám,vagy fogalmam. Az új weboldalam és az új digitális jelenlétem megalkotása során jött létre. Ahogy elkezdtem építgetni ezt az egészet egyre több Spreadsheet és Docs jött létre a Drive-omon, már javában használtam ügyfeleknél a Miro-t is, azonban kellett egy olyan eszköz, ahol ennél könnyebben és kényelmesebben kezelhetem azokat az ötleteket és tartalmakat, amik fejlesztik és alakítják a weboldalam és a hozzá tartozó digitális ökoszisztémát

Ez lett a Canva Mindmap-je, amiből több másikat is készítettem, pl. sales és marketing funnel építéséhez, CRM automatizációkhoz stb. - itt találod az összes megvásárolható mindmap-emet. Ezeket többször több ügyfelemnek is felépítettem,felrajzoltam már. Azért döntöttem úgy, hogy ezeket elérhetővé teszem mindenki számára, mert úgy gondolom, hogy így pénzt és időt tudnak megspórolni a különböző digitális ökoszisztémák felépítése során. 

A BBC, Sherlock című sorozatában hívja Sherlock az agyát, illetve az elméjében felépített struktúrát mind palace-nak, az az elme palotának, én is így neveztem el a saját mindmapemet, amit folyamatosan fejlesztek és építek, ami a tervrajza ennek a könyvnek, termékeknek és a weboldalnak is. 

Például:

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.