Someday - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
Someday, a projektek gyűjtőhelye

Nem minden jó ötletet lehet megvalósítani és ez jól van így

A legtöbb cég erőforráshiánnyal küzd, ez talán a legjellemzőbb a KKV-kra, míg multinacionális cégeknél erőforrás sokszor lenne, csak a beonódás és a hierarchia, specializálódás és döntési szintek miatt nem jut lehetőség kisebb, kreatívabb projektek megvalósítására. 

Ez a mondás is a Green Foxhoz kapcsolódik, mint oly sok a könyv fejezetei közül. Volt mindig egy Someday címkénk, ami azokra az ötletekre és projektekre került, amit nagyon szerettünk, ezért fel is írtuk, azonban tisztában voltunk azzal, hogy nagyon kis eséllyel lesz rá erőforrás allokálva a közeljövőben. 

Mindazonáltal szerintem nagyon jó egy ilyen listát, cjmkét (tag-et), használni - persze megfelelő struktúrában. Hiszen ez segíti ezeknek az ötleteknek a rendezését, észben tartását. Így amikor úgy adódik, akkor ezeket elő tudjuk venni, vagy akár felhasználni máskor, amikor egy biznisz kritikusabb projektbe be tudjuk építeni a korábbi #someday tag-esített ötletet, gondolatot.

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.