Talpas sales-es - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
mit tud egy jó sales-es

Egy sales-es, két jó tulajdonsága

A sales, csak úgy mint sok másik terület, nagyon fontos egy cég életében. Mindazonáltal - ahogy az összes többit is - ezt is lehet nagyon különböző módon űzni.

A talpas sales-es kategóriát az az amúgy kitűnő sales-es szakember testesíti meg, aki már gyerekkorában is seftelt, ezért remek üzleti, üzletkötői érzéke alakult ki az évek, évtizedek során. Egy ilyen ember kincs a cég számára, főleg az első években, amikor létfontosságú üzletek kötődnek meg.

Azonban, a cég növekedésével, egy ilyen mentalitás akadállyá válhat, akár munkavállaló, akár alapító,társalapító ez az ember a cég életében. Hogy miért?

Mert nem tud skálázni, skálázható módon céget építeni. Persze lehet mód, van példa arra, hogy sikerül az ehhez szükséges képességeket is megszereznie, azonban enélkül sokszor meg van pecsételve a cég sorsa.

Ilyen lehet az, hogy nem megfelelően érti a különböző CRM-ek használatát, azok működését, előnyeit, lehetőségeit. Ezek mind ismereti hiányok a legtöbbször, ezért könnyen pótolhatóak. Akár metodológiákról, akár technikai részekről van szó. 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.