Embermarketing - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-09
Olvasási idő:
1
perc
Mi is az az embermarketing

Lehet-e emberi marketinget csinálni, emberi kapcsolatok nélkül?

Ez az egyik legkedvesebb történetem, ami két Green Foxos kolléganőmhöz kapcsolódik. Egyikük vett fel a céghez és miatta kellett rendezvényeket is szerveznem. A másikukkal alkottuk meg ezt a fogalmat. 

Az embermarketing azt jelenti, hogy a számok és statisztikák mögött mindig vannak emberek. És ezek az emberek kíváncsiak rád, a termékedre, azonosulni akarnak vele, vagy éppen meríteni, építkezni belőlük. 

Például:

A Green Foxos eseményeknél, ahogy minden másiknál is, be kellett rendezni a termet. Fel kellett készülni különböző eshetőségekre, ki kellett készíteni a fogasokat, pogácsát, innivalót., a székeket.

Amikor lezajlottak az előadások utána válaszolni kellett olyan kérdésekre, hogy az érdeklődő felmondjon-e a jelenlegi állásából, hogy fel fogjuk-e venni, el tudja-e végezni a képzést, talál-e majd új munkát. 

Ez régen nagyon könnyű volt, mert nagyon finom húslevest főztünk a Green Foxban, nagyon egyben volt a cég, a termék. Itt jegyezném meg, hogy én készítettem a cégnek a weboldalát, ez volt az első saját készítésű weboldalam, pláne Webflow-ban. És itt dolgoztam először Active Campaign CRM-mel is, ezt használtuk a hallgatók kiválasztásához Typeformmal, és hírlevelezéshez is. 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.