Főoldal
>>
Blog
>>
Hasznos AI eszközök
Olvasási idő:
5
perc
Publikálva:
2023-09-17

AI eszközök - ÉRTHETŐEN (videóval)

Chat GPT

A Chat GPT az Open AI által fejlett beszélgetési mesterséges intelligencia modell, amely lehetővé teszi a szöveges párbeszéd folytatását és a kérdések megválaszolását. Ez a modell kiemelkedő képességekkel rendelkezik a nyelvi értelmezés és a válaszgenerálás terén. A Chat GPT képes megérteni a felhasználó által feltett kérdéseket, és releváns és érthető válaszokat szolgáltatni.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a rugalmasság és a felhasználóbarát felület. A Chat GPT lehetőséget nyújt a széles körű témákban és kérdésekben való kommunikációra. Az eszköz könnyen használható, csak írj be egy kérdést vagy üzenetet, és a Chat GPT válaszolni fog rá.

Használd a Chat GPT-t, hogy könnyedén kommunikálj és kérdéseidre választ kapj. Fedezz fel új információkat és élvezd a Chat GPT által nyújtott beszélgetési élményt, amely hatékony válaszokat és információkat biztosít.

Adobe FireFly - AI képek a Photoshopban

Az Adobe FireFly egy kiváló eszköz a webes felhasználói felületek tervezéséhez és prototípusok létrehozásához. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén tervezd és vizualizáld a weboldalak és alkalmazások megjelenését és működését. Az Adobe FireFly segítségével interaktív prototípusokat hozhatsz létre, amelyek segítenek az ötleteid és terveid megosztásában és tesztelésében.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a sokoldalúság és a felhasználóbarát felület. Az Adobe FireFly számos eszközt és funkciót kínál a tervezési folyamat támogatásához. Az eszköz intuitív és könnyen használható, így gyorsan létrehozhatsz különböző elemeket, elrendezéseket és átmeneteket a prototípusaidban.

Használd az Adobe FireFly eszközt, hogy könnyedén tervezz és készíts interaktív prototípusokat. Vizualizáld és teszteld az ötleteidet az Adobe FireFly segítségével, és hozz létre lenyűgöző felhasználói élményt nyújtó webes alkalmazásokat és weboldalakat.

Google Bard - még nem elérhető Magyarországon

A Google Bard egy hatékony eszköz a szövegek generálásához és tartalom létrehozásához. Ez az AI-alapú eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén írj és szerkessz szövegeket a különböző projektekhez. A Google Bard intelligens algoritmusokat és nyelvi modelleket használ a kreatív és releváns tartalom előállításához.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a testreszabhatóság. A Google Bard lehetővé teszi a könnyű navigációt és a gyors szerkesztést, így gyorsan hozzáadhatsz, módosíthatsz vagy finomhangolhatsz szövegeket. Az eszköz széles körű funkciókat kínál, mint például a stílusok, hangulatok és témák beállítása, hogy a tartalom megfeleljen az igényeidnek.

Használd a Google Bard eszközt, hogy könnyedén generálj és szerkessz tartalmakat. Fedezz fel kreatív lehetőségeket a Google Bard segítségével, és hozz létre magával ragadó és releváns szövegeket a projektjeidhez.

Microsoft Bing - a Microsoft Edge böngészőből érhető el csak!

A Microsoft Bing AI eszköze egy hatékony eszköz az mesterséges intelligencia alkalmazásához a keresési folyamatok során. Ez az eszköz a Bing keresőmotor része, és lehetővé teszi, hogy kifinomultabb és pontosabb keresési eredményeket kapjunk. A Microsoft Bing AI eszköz használja az AI-alapú technológiákat és algoritmusokat a keresések értelmezésére és a releváns tartalmak előrejelzésére.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a kifinomult keresési funkciók és a személyre szabott ajánlások. A Microsoft Bing AI eszköz lehetővé teszi a speciális keresési paraméterek használatát, például az időtartam, a hely vagy a tartalom típusa alapján. Emellett az eszköz figyelembe veszi a felhasználói preferenciákat és előzményeket, hogy személyre szabott ajánlásokat nyújtson a keresési eredményekben.

Használd a Microsoft Bing AI eszközt, hogy könnyedén keresési eredményeket kapj és személyre szabott ajánlásokat kapj. Fedezz fel többet a keresett témákról és élvezd a pontosabb és relevánsabb tartalmak előnyeit a Microsoft Bing AI eszköz segítségével.

AIPRM - Promptolj okosan!

Az AIPRM (Automatikus Intelligens Projektmenedzsment Rendszer) egy hatékony eszköz a projektmenedzsment folyamatok automatizálásához és optimalizálásához. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld és követhesd a projektjeidet a kezdetektől a befejezésig. Az AIPRM segítségével hatékonyabban tervezheted, szervezheted és végrehajthatod a projekteket, és minimalizálhatod a kockázatokat.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a testreszabhatóság. Az AIPRM intuitív felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt és a hatékony feladatkezelést. Az eszköz testreszabható funkciókkal és beállításokkal rendelkezik, így a projektekhez igazíthatod a rendszert a saját igényeid szerint.

Használd az AIPRM-et, hogy könnyedén automatizáld és optimalizáld a projektmenedzsment folyamatokat. Tervezd és kezeld hatékonyan a projekteket az AIPRM segítségével, és élvezd a hatékony projektfolyamatok és a jobb eredmények előnyeit.

Canva AI funkciói

A Canva AI funkciói innovatív eszközök, amelyek a mesterséges intelligencia technológiát alkalmazzák a tervezési folyamatok során. A Canva online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozz és testre szabhass grafikus tervezéseket, és az AI funkciók tovább fokozzák a felhasználói élményt.

Az AI funkciók közé tartozik például a háttér automatikus eltávolítása, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kiemeld a fő elemeket a képen. Emellett az AI segítségével színeket és stílusokat is javasolhat a tervezési projektekhez, hogy segítsen a harmonikus és vonzó megjelenés elérésében.

A Canva AI továbbá képes intelligens méretezést és elrendezést végezni, ami megkönnyíti a tervezési elemek beillesztését és a tökéletes kompozíció létrehozását. Az AI segítségével könnyedén testreszabhatod a tervezéseket az igényeidhez és a projekted stílusához.

Használd a Canva AI funkcióit, hogy könnyedén tervezhess és testre szabhass grafikákat. Fedezz fel innovatív lehetőségeket és élvezd az AI által nyújtott automatikus javaslatokat és segítséget a tervezési projektekben.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile