Olvasási idő:
1
perc
Publikálva:
2024-01-09
Címkék:

Vasúti menetrend - Húslevestől az embermarketingig

Mi alapján készül a jövő évi vasúti menetrend?

A vasúti menetrend az egyik kedvencem, én azonban Hadházy Lacinál hallottam először, kicsit másabb kontextusban, de azóta sikerült megtölteni tartalommal marketinges,vállalkozói szemszögből is. Az anekdota, így szól:

Mindenki tudja, hogy egy vasúti menetrend nagy, sokváltozós komoly anyag, amibe sok szempontot figyelembe kell venni,követési távolság, biztonságos üzemeltetés,  személyszállító és teherszerelvények, stb. stb. Tehát nagyon bonyolult.

  • Mégis, mi alapján készül a vasúti menetrend?
  • A tavalyi alapján!

Ez azt jelenti, hogyha egy új terméket szeretnénk kifejleszteni, egy új weboldalt kirakni, egy új videós sorozatot elindítani, vagy akár egy új Linkedin stratégiát kialakítani, akkor nem kell nulláról kezdenünk az egészet kitalálni. Nyugodtan merítsünk ihletet, lopjunk másoljunk máshonnan, dolgozzunk a korábbiak alapján - természetesen etikusan. 

A cél csupán annyi, hogy legyen jobb, legyen pontosabb, legyen hatékonyabb, mint a korábbi. Ha ezt el tudjuk érni, akkor már versenyelőnyben leszünk, és ennyi talán elég is, és az erőforrásainkkal is megfelelően bántunk.

Ez természetesen - részben - még könnyebb lett a ChatGPT és a többi AI megoldásnak köszönhetően. AI megoldásokkal kapcsolatban nézz fel a külön ezekkel foglalkozó oldalamra, vagy nézz rá a kedvenc AI-t használó eszközeimre ebben a blogposztban. 

Például: 

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem