Fejleszd a céged mesterséges intelligencia megoldásokkal

Mesterséges intelligencia megoldások vállalkozások számára & AISEO

Fejlessz

Fordulj hozz√°m bizalommal!

Török Balázs álló 2024

Miben jobb az HubSpot CRM más marketing automatizációkhoz képest?

Az HubSpot egy CRM rendszer, amely seg√≠t egy helyen tartani az √∂sszes √ľgyf√©ladatodat √©s kommunik√°ci√≥dat. Kik√ľldhetsz vele h√≠rleveleket, szem√©lyre szabott automatikus leveleket, kos√°rban hagyott term√©kek eml√©keztetŇĎid, de ak√°r az √ľgyfeleidet is kezelheted benne √©s egy nagyobb, komoly sales folyamatot is fel tudsz benne √©p√≠teni.

Az HubSpot tehát egy olyan marketing automatizációs rendszer, amiben tárolhatod, létrehozhatod és személyre szabott kommunikációhoz fel tudod használni ezeket az adatokat.

A rendszer t√∂bb integr√°ci√≥t is k√∂nnyen kezel, √©s t√∂bb magyar webshop motorral is k√∂nnyen √∂sszek√∂thetŇĎ (nat√≠v m√≥don, teh√°t k√ľl√∂n fejleszt√©s n√©lk√ľl is), ilyen p√©ld√°ul az UNAS vagy a Shoprenter, de ha arra van sz√ľks√©ged, ak√°r Shopify-jal is k√∂nnyen integr√°lhatod.

Ker√ľlj k√©pbe a ChatGPT sk√°l√°zhat√≥ megold√°saival a k√©pz√©semen:

Olvass bele az esettanulm√°nyokba!

Bevezetés sales fókusszal a CupHub számára

A CupHub eset√©ben az automatiz√°ci√≥ magasabb foka √©s a m√©lyebb marketinges integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©gek miatt mer√ľlt fel az ig√©ny, hogy v√°ltsunk egy √ļj CRM rendszerre. Itt igen gyorsan a k√∂lts√©geket √©s az integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©geket m√©rlegelve az ActiveCampaign rendszere mellett d√∂nt√∂tt√ľnk.

A CupHub oldala egy√©bk√©nt Shoprenter motoron √ľzemel, ahol √©n is el√©rhetŇĎ Shoprenter szak√©rtŇĎ vagyok, illetve az is seg√≠tette az integr√°ci√≥t, hogy a d√∂nt√©st k√∂vetŇĎen nem sokkal publikuss√° v√°lt a Shoprenter-ActiveCampaign nat√≠v integr√°ci√≥ja is, ami tov√°bb seg√≠tette az √ļj rendszer min√©l z√∂kkenŇĎmentesebb integr√°ci√≥j√°t.

Bevezetés marketing fókusszal a ZöldBolt számára

A Z√∂ldbolt UNAS-os webshop motoron fut. √Čs mint ilyen, felmer√ľlt az ig√©ny, hogy szofisztik√°lt, automatizmusokra √©p√ľlŇĎ komplex email marketinggel t√°mogassuk meg a webshop elad√°si sz√°mait. ElsŇĎ gondolatunk nem az ActiveCampaign-re esett, de v√©g√ľl, a k√∂nnyebb integr√°ci√≥ miatt m√©gis ezt a CRM rendszert v√°laztottuk ki.

A Z√∂ldbolt eset√©ben a bevezet√©st megelŇĎzte egy k√∂lts√©gkalkul√°ci√≥, illetve automatiz√°ci√≥s mindmap-en kezdt√ľk meg a folyamatok tervez√©s√©t. Ezt k√∂vetŇĎen elkezdt√ľk az elsŇĎ rendszeres levelek kik√ľld√©s√©t, majd a legfontosabb automatiz√°ci√≥kat, f√©l √©vvel k√©sŇĎbb pedig m√©g upgradelt√ľnk is a nagyobb csomagra.

√Čn is ezt haszn√°lom

Mint CRM szak√©rtŇĎ, t√∂bb eszk√∂zzel is rendszeresen dolgozom, mint a MailerLite vagy a Brevo, de a saj√°t oldalam √©s folyamataim k√©t rendszeren mŇĪk√∂dnek, a HubSpotot haszn√°lom a B2B √ľgyfelek, folyamatok lek√∂vet√©s√©re, illetve az ActiveCampaign rendszer√©t haszn√°lom a B2C kommunik√°ci√≥ra, teh√°t a h√≠rlevelez√©sre √©s az email automatiz√°ci√≥kra.

Ez nem ide√°lis, nem javasoln√°m √ľgyfeleimnek. Historikusan alakult √≠gy. R√©szben √≠gy k√∂nnyebb naprak√©szen tartani mind a k√©t eszk√∂zben a tud√°som, illetve abban is seg√≠t ez a megold√°s sz√°momra, hogy pontosabban el tudom v√°lasztani a k√©t kommunik√°ci√≥mat.

B2B ActiveCampaign sales automatizmus

HubSpot Marketing és Sales Suite

Az HubSpot rendszere k√©t r√©szre oszthat√≥. Az egyiknek a c√©lja a t√∂meges kommunik√°ci√≥, ide tartozik a h√≠rlev√©l √©s az email automatiz√°ci√≥k. A m√°sik r√©sze ink√°bb a sales-t tudja t√°mogatni, ebben a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √ľgyfelek √°tl√°that√≥ kezel√©se, a sales folyamatok automatiz√°ci√≥ja, jobb m√©rhetŇĎs√©ge √©s k√∂nnyebb riport√°l√°sa tal√°lhat√≥.

Marketing Suite automatizációk

A legfontosabb marketinges eszk√∂z nyilv√°nval√≥an a h√≠rlev√©l. Sok magyar e-mailes rendszerhez k√©pest az HubSpot rendszere k√©pes kimutatni √©s visszaadni olyan inform√°ci√≥kat, hogy ki az, aki megnyitotta a h√≠rlevel√ľnket, kattintott-e linkre, melyik linkre, esetleg v√°s√°rolt-e az email hat√°s√°ra.

Emellett valamennyi, a rendszerben l√©trehozott √©s ott t√°rolt adatra, aktivit√°sra tudunk automatiz√°ci√≥kat is ind√≠tani. Ez azt jelenti, hogy ha √©n megnyitottam egy emailt tegnap, de nem v√°s√°roltam ma, viszont felmentem az oldalra √©s megn√©ztem ugyan azt a term√©ket, mint tegnap, akkor az HubSpot automatikusan k√ľldj√∂n ki ak√°r kedvezm√©nyes kupont a rendszerbŇĎl.

b2b ActiveCampaign sales pipeline

Sales Suite automatizációk

2-3 fŇĎs sales csapatok eset√©ben is m√°r hatalmas elŇĎnyt tud jelenteni egy sales automatiz√°ci√≥s rendszer. Ilyen az HubSpot is. Seg√≠teni, automatiz√°lni, k√∂nny√≠teni tudja a sales-es szakemberek munk√°j√°t. K√∂vethetŇĎbb√© √©s sz√°mos√≠that√≥v√° v√°llnak a sales-es folyamatok, emellett pedig megszŇĪnnek az √°tl√°thatatlan excel t√°bl√°zatok.

Tulajdonosi szempontb√≥l pedig kifejezetten n√∂velni a c√©g stabilit√°s√°t egy CRM-rendszer, hiszen megelŇĎzhetŇĎ az, hogy egy-egy koll√©g√°hoz legyen k√∂thetŇĎ az √ľgyf√©lkapcsolat, illetve √°tl√°that√≥bb√° √©s nyomonk√∂vethetŇĎv√© v√°lik a teljes √ľgyf√©lkommunik√°ci√≥.

b2b ActiveCampaign sales pipeline

További cikkeim a témában:

Blogomon rendszeresen publikált szakmai tartalmakat az HubSpot témájában is. Olvass bele ezekbe a cikkekbe is!

Egyed√ľl szeretn√©d bevezetni az HubSpot rendszer√©t? Seg√≠tek!

Rengeteg olyan let√∂lthetŇĎ, vide√≥s √©s online anyagom van, ami seg√≠thet neked, ha egyed√ľl szeretn√©d bevezetni az ActiveCampaign rendszer√©t, vagy ak√°r m√°sik CRM rendszert. Ezek nagym√©rt√©kben megk√∂nny√≠tik, leegyszerŇĪs√≠tik √©s felgyors√≠tj√°k b√°rmelyik CRM rendszer, marketing √©s sales automatiz√°ci√≥s folyamatainak a bevezet√©s√©t, implement√°ci√≥j√°t. Haszn√°ld te is ŇĎket b√°tran!

Ha m√©gsem, foglalj idŇĎpontot!

Miért válassz engem?

Magyar nyelvŇĪ t√°mogat√°s √©s h√°tt√©ranyagok

Velem k√∂nnyen, magyar nyelven √©s ak√°r megannyi h√°tt√©ranyaggal egy√ľtt, megt√°mogatva tudod bevezetni ezt a remek CRM rendszert, legyen sz√≥ a marketing agy a sales r√©sz√©rŇĎl, esetleg mindkettŇĎrŇĎl egy√ľtt. MindkettŇĎben sok√©ves tapasztalatom van.

Teljes k√∂rŇĪ tan√°csad√°s

201-√≥ta foglalkozom ActiveCampaign rendszerek bevezet√©s√©vel, implement√°ci√≥j√°val, sales √©s a marketing, sŇĎt m√©g HR csapatok r√©sz√©re is, mint ATS helyettes√≠tŇĎ megold√°s. Ha most szeretn√©d bevezetni, vagy csak fontolgatod, esetleg m√°r ezt a rendszert haszn√°lod, de √ļgy √©rzed megakadt√°l benne, k√©rdezz nyugdotan!

B2C ActiveCampaign automatizmus

HubSpot kivitelezés

Nem csak strat√©gi√°ban √©s tan√°csad√°sban tudlak seg√≠teni, hanem a rendszer bevezet√©s√©ben, az betan√≠t√°sban is sz√≠vesen seg√≠tek, t√°mogatlak legy√©l sales vezetŇĎ, marketing vezetŇĎ vagy √©ppen tulajdonosi szerepk√∂rben!

HubSpot oktat√°sok

A fenti tud√°sanyagok k√∂z√∂tt is tal√°lsz rengeteg hasznos √©s ingyenes ActiveCampaign tud√°sanyagot is. De t√∂bbsz√∂r k√©sz√≠tettem m√°r szem√©lyre, c√©gre szabott oktat√°si anyagokat is az adott bevezet√©shez, a koll√©g√°k betan√≠t√°s√°hoz, a leendŇĎ √ļj koll√©g√°k onboardingj√°hoz is!

K√©rdezd meg el√©gedett √ľgyfeleimet!

Ha m√©g bizonytalan vagy, n√©zd meg a weboldalam, vagy a LinkedIn oldalamat, ahol t√∂bb referenci√°t, √©s minden bizonnyal k√∂z√∂s ismerŇĎs√∂ket is tal√°lsz, akiket b√°tran megk√©rdezhetsz r√≥lam, a szak√©rtelmemrŇĎl √©s a munk√°m minŇĎs√©g√©rŇĎl is!

Vagy foglalj idŇĎpontot most!